Nieuws, duurzaamheid • 6 min leestijd

3x Goud voor Aristo tijdens de Green Key Awards

René Steenbakkers op 15 februari, 2019

Aristo ontvangt ook dit jaar weer drie maal het Golden Green Key keurmerk tijdens de uitreiking op 14 februari 2019!

Uitreiking green key

uitreiking green key

 

 

 

 

In de schitterende omgeving van het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem werden afgelopen donderdag voor de 20ste keer de Green Key keurmerken uitgereikt. Op deze stralende dag werd Aristo meeting center flink in de watten gelegd en mocht het tot drie maal toe op het podium komen. Uit handen van Tv-presentator Harm Edens ontvingen we voor alle drie onze meeting centers in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven het hoogst haalbare Golden Green Key certificaat voor duurzaamheid. Iets waar we vanzelfsprekend erg trots op zijn!

Green Key is hét internationaal keurmerk voor bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en de zakelijke markt die bewust omgaan met de natuur en het milieu. Er zijn drie soorten Green Key keurmerken te verdelen. Afhankelijk van de invulling aan de vereisten van dit duurzaamheidslabel kunnen ‘groene organisaties’ gouden, zilveren en bronzen certificaten verkrijgen. “Al onze inspanningen op het vlak van duurzaamheid hebben zijn vruchten afgeworpen en de drie gouden Green Key certificaten zijn hier een prachtige bekroning van”, aldus Aristo’s duurzaamheidscoördinator Maurice Hollaar.

certificaten green key

Het dagprogramma bij het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem bestond uit lezingen van inspirerende sprekers die stuk voor stuk hun steentje bijdragen aan een beter milieu én workshops over duurzaamheidsonderwerpen. We hebben veel nieuwe ideeën opgedaan om het milieu te sparen zonder dat we gasten inleveren op comfort en kwaliteit en kijken er naar uit om dit in de praktijk te brengen!

“WE WORK WISE AND ARE PROUD TE BE GREEN!”

Benieuwd naar wat we doen op het gebied van duurzaamheid?

Picture of René Steenbakkers

René Steenbakkers

Directeur Aristo Meeting Center