Coronaproof trainen bij Aristo meeting center

Bas Lancee op 10 september, 2020

Ben jij na deze maanden ook ‘video-bel-moe’? Ben je weer klaar voor een fysieke training op locatie? Wil je een spectaculaire training geven én de anderhalve meter maatregel in acht nemen? Organiseer dan jouw coronaproof training bij een Aristo meeting center locatie!

Veilige trainingopstellingen

Als je ooit bij een Aristo meeting center locatie bent geweest, weet je dat we voldoende ruimte hebben. Onze trainingsruimtes zijn praktisch ingericht, zodat alle deelnemers makkelijk 1,5 meter afstand kunnen houden. Wij raden diverse opstellingen voor jouw training aan.

  • Examenopstelling

Bij de examenopstelling (ook wel schoolopstelling genoemd) staan de tafels los van elkaar ingedeeld. Deze opstelling is geschikt voor groepen tot 20 personen. 

  • U-vorm

De U-vorm opstelling kenmerkt zich door rijen met naast elkaar geplaatste tafels, waarachter stoelen staan. Deze opstelling is geschikt voor groepen tot 24 personen.

  • Theateropstelling

De theateropstelling is een opstelling waarbij de stoelen in lange rijen worden opgesteld. In deze opstelling kunnen er 65 deelnemers plaatsnemen. 

Fysiek trainen combineren met online

Het kan zijn dat een deel van de deelnemers nog niet toe is aan fysiek trainen. Om beide wensen van je deelnemers te vervullen is de hybride meeting een uitkomst. Het systeem werkt via een simpele usb-aansluiting, je sluit je laptop aan op een cameraopstelling. Wij hebben de juiste audiovisuele middelen en kennis in huis voor een goed verloop van jouw hybride training. Wij stellen hiervoor een compacte en eenvoudige videoconferentie oplossing ter beschikking.

Check hier de instructie-video van de hybride training

Coronaproof trainen met een uitgebreide lunch

Een verantwoorde training met een lunch die coronaproof is, het kan! Aristo meeting center verzorgd een uitgebreid daily fresh lunchbuffet. Het Aristo team werkt strikt volgens de RIVM richtlijnen, zodat jouw lunch 100% coronaproof is. We werken met verschillende lunch shifts waardoor je in een veilige en rustige omgeving kunt genieten van je lunch. 

Waarom jouw coronaproof meeting bij Aristo meeting center?

  • Genoeg ruimte voor trainingen tot 65 personen
  • Looproutes en trainingopstellingen waarbij de 1,5 meter gegarandeerd wordt
  • Mogelijkheden om hybride te trainen, combineer fysiek met online
  • Uitgebreid coronaproof lunchbuffet 
  • Perfecte bereikbaarheid met het openbaar vervoer en eigen vervoer
Picture of Bas Lancee

Bas Lancee

Dé trainingspecialist!