Insider, Nieuws • 6 min leestijd

Maak kennis met stagiaire Caleigh op de dag van de stagiair!

Bas Lancee op 22 mei, 2019

Aristo meeting center werkt actief samen met scholen op het gebied van stagiaires. Ieder jaar zijn we enorm blij dat stagiaires ons komen helpen. Zo zijn we ook erg blij met onze stagiaire Caleigh bij Aristo Amsterdam! Speciaal op 'de dag van de stagiaires' vertelt Caleigh hoe het is om bij Aristo stage te lopen. 

Kun je jezelf kort voorstellen? 
Ik ben Caleigh Vink, ik ben 22 jaar oud en ik kom uit Purmerend. Ik ben eerstejaars student ‘Facilitair leidinggevende niveau 4’ aan de ROC TOP NDSM.
Sinds april 2019 ben ik bij Aristo Amsterdam werkzaam als stagiaire Front Office.

caleigh-1
Waar ben je werkzaam op onze trainings- en vergaderlocatie?
Ik richt mij voornamelijk op de taken van de receptie. Als hostess ben je het aanspreekpunt voor mensen die naar binnen lopen, dus is het belangrijk dat je de gasten te woord kan staan die vragen en/of opmerkingen hebben. Tussendoor ben ik vaak bezig met de horeca in het restaurant, denk hierbij aan: bediening, bar, koffie zetten etc. De afwisseling tussen horeca en receptie vind ik persoonlijk erg fijn, want je bent niet de hele tijd met één ding bezig én je bent veel onder de mensen. Hierdoor zijn mijn dagen nooit hetzelfde, er is altijd wel wat te doen! 

Hoe vind je het om bij Aristo stage te lopen?
Ik heb het erg naar mijn zin op mijn stage. De stagebegeleiding is echt super, ik leer elke dag van iedereen wel weer iets nieuws en mijn collega’s helpen mij er dan ook goed bij. De sfeer onderling is leuk en gezellig, ik voelde me daarom ook snel welkom en gewaardeerd. Het is fijn samenwerken met mijn collega’s en er is ook altijd wel tijd voor een grapje tussendoor.

Hoe ziet jouw gemiddelde stagedag eruit? 
Mijn dag begint vaak met het doornemen van de dag: hoeveel zalen zijn bezet? hoeveel personen komen lunchen? etc. Ook serveren wij ontbijt, wat ook onder mijn taken valt. Daarnaast ben ik de hele dag druk in de weer met telefoontjes aannemen, e-mails beantwoorden, post aannemen, zaalsleutels overhandigen, noem maar op! In de vroege middag ga ik helpen met het klaarzetten van het lunchbuffet in het restaurant Aristo Kitchen. Na de lunch  worden de voorbereidingen getroffen voor de avond, soms hebben we een groep die komt dineren en dan zorg ik ervoor dat de tafels netjes gedekt zijn. 

Aan het einde van de dag worden de zaalsleutels weer geretourneerd bij de receptie en deel ik parkeerkaarten uit. De 'zalenzetters' worden door de receptie geïnformeerd wanneer er sleutels zijn ingeleverd, dan kunnen zij alvast beginnen met het schoonmaken van de zalen en het klaarzetten van de volgende dag. 's Avonds vertrek ik bij Aristo met een voldaan gevoel en heb ik  weer een toffe stagedag gehad!

Vandaag op de 'dag van de stagiaire' zetten wij Caleigh in het zonnetje! Wil jij net als Caleigh ook een leuke stage in de horeca? Kijk eens hier naar onze stageplekken!

Picture of Bas Lancee

Bas Lancee

Dé trainingspecialist!