Aristo Connect • 7 min leestijd

De Aristo Connect workshop Agile/Scrum was een succes!

Bas Lancee op 19 februari, 2019

Afgelopen donderdag 14 februari heeft het eerste Aristo Connect Event van 2019 plaatsgevonden. Een groep fanatieke deelnemers kwamen in de speciale scrumruimtes van Aristo Amsterdam bijeen voor een leerzame workshop onder begeleiding van de Agile Scrum Group. De Agile/Scrum workshop was een groot succes en de deelnemers zijn een dagje wijzer geworden bij Aristo meeting center.   

Aristo Connect Event Aristo Connect Event

 

 

 

De workshop
De deelnemers kregen tijdens deze workshop antwoord op vragen zoals: Hoe ziet de Scrum werkwijze eruit? Wanneer gebruik je Agile Scrum? Wat kan het mij opleveren? En hoe pas ik het toe in mijn organisatie? Na het theoriedeel werd het tijd voor het praktijkdeel en mochten de deelnemers met de opgedane kennis en principes van Agile Scrum aan de slag met eigen projecten.

Wat is scrummen en agile werken eigenlijk?
Scrummen is dé manier van projectmanagement en vergaderen. Het is een snelle en effectieve manier van werken waarbij je twee keer zo veel kunt doen in de helft van de tijd. Een project wordt hierbij onderverdeeld in multidisciplinaire teams die in een bepaald tijdsbestek het project dienen af te ronden. Flexibiliteit, samenwerking en visueel werken zijn hierbij belangrijk. Geef je creativiteit de vrije loop in een inspirerende omgeving en maak met jouw scrumteam het project tot een succes!

 Aristo Connect Event Aristo Connect Event

 

 

 

Ervaar het zelf!
Ben je benieuwd geworden naar de werkwijze van scrummen en agile werken? De Agile Scrum Group leert je graag de praktische handvatten voor de Scrum methodiek. Deze organisatie biedt verschillende trainingen, van een basistraining tot een training voor Scrum Master.

Kijk voor meer informatie over trainingen in scrummen op de website van de Agile Scrum Group: https://agilescrumgroup.nl/

Wil je ook wijzer worden met gratis Aristo Connect Events? 

 

Picture of Bas Lancee

Bas Lancee

Dé trainingspecialist!