Insider, Nieuws • 5 min leestijd

Mogen wij je voorstellen aan onze nieuwe reserveringsmedewerker Naomi?

Jari van de Sanden op 2 mei, 2019

Heb je haar al aan de telefoon gehad? Anders wellicht binnenkort, want de reserveringsafdeling van Aristo meeting centers is uitgebreid met een nieuwe kracht. Onze kersverse collega Naomi is al twee weken aan het werk bij Aristo als reserveringsmedewerker. Hoog tijd om haar beter te leren kennen!   

 1. Wie is Naomi in een notendop?
  Mijn naam is Naomi Verharen, ik ben 26 jaar en sinds kort heb ik mijn geboortedorp Rijen ingewisseld voor de gemoedelijke stad Eindhoven.

 2. Hoe zijn je eerste twee weken bij Aristo bevallen?
  Erg positief! Ik voel me hier echt welkom. Een uitdagende functie, fijne collega’s en een goede werksfeer zorgen ervoor dat ik zo enthousiast ben over mijn nieuwe baan! In mijn tweede werkweek heb ik de meeting centers in Utrecht en Amsterdam bezocht, zodat ik al gelijk een gevoel krijg met de markt en de gasten.
 3. Wat ga je doen bij Aristo?
  Ik ben werkzaam op de afdeling reserveringen, samen met mijn collega’s Rolf, Bas en Dinnemarie. Voor vragen over reserveringen zul je regelmatig in contact komen met mij. Ik kijk er naar uit om onze gasten een goede service te bieden bij het organiseren van een onbezorgde training, meeting of conferentie.

 4. Waarmee haal je de meeste energie uit in je werk?
  Werksfeer is voor mij altijd heel bepalend en dat zit wel goed bij Aristo! Op de reserveringsafdeling werken we nauw samen om de gasten te ontzorgen zodat zij zich kunnen focussen op de inhoud van de dag. Wanneer gasten een fijne meeting hebben gehad door een goede organisatie en service, dan kan ik daar blij op terugkijken. 

 5. Wat heb je hiervoor gedaan?
  Ik kom uit de reiswereld. Vanuit mijn opleiding heb ik stage gelopen bij CheapTickets.nl en daarnaast heb ik onder andere werkervaring opgedaan als medewerkster touroperating bij Friendship Cruises. Het reserveren van riviercruises, gasten telefonisch te woord staan, reisbescheiden verzorgen en contact met samenwerkingspartners hoorden daarbij tot mijn werkzaamheden.

 6. Wat doe je als je niet aan het werk bent?
  Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn vriend met wie ik sinds kort samenwoon. Daarnaast ben ik een echte sportliefhebber! Elke thuiswedstrijd ben ik te vinden in het stadion van mijn favoriete voetbalclub. Ook volg ik in het weekend de overige voetbalwedstrijden en kijk ik graag naar Formule 1 races. Als ik niet met sport bezig ben, dan kun je mij mogelijk tegenkomen in de stad, op een terrasje of in een andere stad tijdens een leuke stedentrip. 

Mag Naomi jou gelijk helpen bij het organiseren van een training of meeting? Of wil je gewoon even telefonisch kennismaken met Naomi? Je kunt haar bereiken op 088-230 10 00 of haar een email sturen: naomi.verharen@aristo.nl

Picture of Jari van de Sanden

Jari van de Sanden

Marketeer bij Aristo Meeting Center