Alles wat je wilt weten over het plannen van een essentiële bijeenkomst

Bas Lancee op 4 februari, 2021

Aristo kijkt graag met je vooruit naar een zonnige toekomst! 

We weten het allemaal! Al meer dan een jaar staat de wereld  in het teken van het corona virus. Van de anderhalve meter samenleving tot en met een strenge lockdown én een avondklok. Het raakt ons allemaal. Onze levens, werk en vrije tijd zijn flink door de war geschopt.  Aristo zit niet bij de pakken neer en zet de  schouders eronder om er iets moois van te maken. Zo ook alle medewerkers van Aristo meeting center. In plaats van negativiteit, dagen wij onszelf liever uit om te ontdekken wat wel kan! Een onderzoek naar essentiële bijeenkomsten ontbreekt hierbij zeker niet.

Aristo meeting center is gesloten, maar voor essentiële bijeenkomsten niet. 

75% vindt dat de bijeenkomst die zij organiseren een essentiële bijeenkomst is. Maar is dit ook zo? Wat is nu precies een essentiële bijeenkomst? Onder essentieel wordt verstaan; Gemeente, provincie of bestuurlijke vergaderingen, verkiezingen, vaccinaties of examens van erkende onderwijsinstellingen waaronder HBO/MBO/WO en middelbaar onderwijs.

Je hebt een essentiële meeting, wat nu?

In je agenda staat die ene echt essentiële meeting die 100% zeker door moet gaan. Het is van groot belang dat deze bijeenkomst fysiek plaatsvindt in plaats van online. Waar kun je terecht? Voldoet de externe locatie aan de anderhalve meter eisen? Wat moet ik weten? De meeste vergaderlocaties hebben een speciale corona-beleid pagina gemaakt. Aan de hand van het corona beleid, de richtlijnen en de instructievideo kun jij je optimaal voorbereiden voor je essentiële bijeenkomst.  Zorg er wel zelf voor dat je goed hebt gecheckt bij de juiste instantie of jouw meeting ook écht een essentiële bijeenkomst is. 

Ruimte tekort voor lessen of examens?

De meeste scholen geven op dit moment nog online les. Wat als straks de scholen weer open mogen? Heb je dan voldoende ruimte voor het geven van de lessen of verzorgen van examens? 

Het is nooit verkeerd om alvast eens rond te kijken bij verschillende externe locaties. Ga op zoek naar geschikte ruimtes en kom erachter welke afspraken je kunt maken. Een goed begin is het halve werk! Misschien heb je de ruimtes nu niet nodig, maar wellicht wel in de toekomst.

Een combinatie van fysiek & online lesgeven wordt misschien wel de toekomst:

Je ziet steeds vaker dat er wordt gekozen voor een meeting waar fysiek en online wordt gecombineerd, download het Ebook - hybride vergaderen voor meer info. Dit wordt dé trend van 2021! Voor de ene cursist is vanaf thuis inloggen de perfecte oplossing, voor de ander is het fysiek aanwezig zijn de beste manier om een bijeenkomst bij te wonen. Maar hoe ga je dit doen? Welk systeem ga je hiervoor gebruiken? Welke locatie biedt dit  aan? Start nu met je zoektocht naar de ideale locatie voor jouw essentiële bijeenkomst! Klik hier, voor een impressie van een hybride meeting.

Waarom plan je je essentiële meeting bij Aristo meeting center

Klanten willen graag veilig samenkomen voor een bijeenkomst. Dan ben je bij Aristo meeting center aan het juiste adres. Al onze locaties zijn volledig ingericht op de anderhalve meter samenleving, hygiënevoorschriften en alle technische snufjes die niet mogen ontbreken.

Gemeente Amsterdam; ‘Bij Aristo meeting center kunnen wij in deze rare en onzekere tijd op een veilige en verantwoorde wijze samenkomen’.

Je hoeft het in deze tijd gelukkig  niet alleen te doen. Onze experts staan voor je klaar om je te voorzien van een hoop handige informatie. 

Onze reserveringsafdeling is per mail en telefonisch bereikbaar, zo kan je gemakkelijk je boeking plaatsen in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht CS of Utrecht Lunetten.

Geen gedoe, maar gewoon super makkelijk! We beantwoorden graag je vragen, denken mee en zoeken naar een passende oplossing voor jou!

Team Aristo Reservations zit voor je klaar! Mail naar boeking@aristo.nl of bel direct; 088-2301000. 

Picture of Bas Lancee

Bas Lancee

Dé trainingspecialist!