Externe examenlocatie mogelijk bij Aristo.

Dinnemarie Dresen op 8 april, 2021

De examenperiode staat voor heel wat scholen voor de deur en voor je het weet is het zo ver. Dit keer zorgt het voor extra kopzorgen: mogen we open blijven? Hebben we genoeg plaats om de examens te faciliteren of moeten we uitwijken naar een externe examenlocatie? Aristo is daarvoor je beste partner!

Externe examenruimte huren.

Aristo meeting center mag haar deuren openen voor essentiële bijeenkomsten. Een schoolexamen valt onder dit essentiële stelsel. Wij transformeren onze meeting center locaties graag voor je om in een externe examenlocatie. Het voordeel van een externe examenlocatie bij Aristo meeting center is:

  • Alle ruimtes kunnen voorzien worden van een ‘examen’-opstelling.
  • Ruimtes beschikbaar van 5 tot 30 personen. (met 1,5 meter afstand)
  • Juiste klimaatbeheersing en luchtverversing voor optimale concentratie maar tevens volgens de richtlijnen van het RIVM.
  • Gastvrij onthaal en snelle doorstroom naar de examenruimte.
  • Boek per dag of een reeks vooruit.
  • Ruime ervaring in het faciliteren van opleidingen, examens en trainingen.

Je hoeft je daarom niet druk te maken over het schuiven van tafels en het in acht nemen van de corona regels. De perfecte ruimte staat al voor je klaar.

Voor ieder examen de perfecte ruimte

Alle ruimtes bij Aristo meeting center hebben veel daglicht en zijn voorzien van alle nodige materialen die je verwacht van een examenlocatie. Een tijdelijke examenlocatie huren bij Aristo is dan ook ideaal! We kunnen klassen ontvangen tot een maximum van 30 personen per ruimte. Computer nodig voor je examen? Boek dan een ruimte voorzien van computers.

Examenopstelling

Kies je Aristo meeting center als partner voor jouw externe examenruimte(s) dan kies je voor ruimtes ingericht naar persoonlijke voorkeur. De examenopstelling is hiervoor ideaal en kan zonder problemen gerealiseerd worden. Zo is de zaalopstelling hetzelfde als op school én volledig coronaproof.

Veilig verantwoord samenkomen

Als meeting center volgen wij de corona regels nauwlettend op. Iedere locatie is helemaal ingericht en aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM waardoor je zeker weet dat veilig en verantwoord fysiek samenkomen écht kan. Op dit moment zijn we alleen geopend voor essentiële bijeenkomsten. Wie weet mogen we zeer binnenkort onze deuren weer openen voor alle fysieke bijeenkomsten, dan kan het zomaar voorkomen dat we je misschien teleur moeten stellen omdat alle plaatsen reeds vol zitten. Het is van belang snel te handelen en niet te lang te wachten met het boeken van jouw externe examenruimte.

Goede bereikbaarheid

Het voordeel van een Aristo meeting center locatie is de goede bereikbaarheid. Al onze locaties zijn uitstekend te bereiken met het OV én iedere locatie is op wandelafstand van een NS-station. Een echte troef voor een externe examenlocatie aangezien studenten veelal gebruik maken van het OV om zich te verplaatsen.

British council kiest al jaren voor Aristo meeting center:
”De samenwerking met Aristo wordt daarbij door Van Uum en de rest van de organisatie als zeer waardevol ervaren: “We werken al jaren samen en wisten wat we konden verwachten. Niet alleen voor wat betreft de locaties zelf, maar vooral ook in het onderlinge contact. Het meest prettige vind ik nog wel dat Aristo continu meedenkt, proactief is en net een stap extra zet. Ze reiken oplossingen aan om het kandidaten meer naar de zin te maken, geven ook ongevraagd advies, maar ook kleine dingen worden uit handen genomen, zoals het ophangen van instructieposters. Dat betekent dat het bedrijf weet waar ze mee bezig is, steeds verder professionaliseert en meegaat met haar tijd en alle toekomstige ontwikkelingen. ‘Ontzorgen’ noemen ze dat zelf en dat kan ik alleen maar beamen.”

Hoe boek ik mijn examenlocatie?

Dat is heel makkelijk! Ons Team Aristo Reservations staat voor je klaar om jou te begeleiden in het vinden én samenstellen van de perfecte tijdelijke examenruimte. Je kunt ze telefonisch bereiken of per e-mail. Zo plaats je gemakkelijk je boeking in: Amsterdam, Eindhoven, Utrecht CS of Utrecht Lunetten.

Ons Team Aristo Reservations beantwoordt graag al jouw vragen, denken actief mee en zoeken steeds naar een passende oplossing voor jou!

Team Aristo Reservations zit voor je klaar! Mail naar boeking@aristo.nl of bel direct; 088-2301000. 

Zorgeloos examineren bij Aristo meeting center: Het kan! Have a wise day!

Picture of Dinnemarie Dresen

Dinnemarie Dresen

Dé meetingspecialist!