food • 3 min leestijd

Top 5 Aristo Food Facts

Rolf Alberts op 7 december, 2015

Wist je dat onze koks tijdens de lunch ter plekke de heerlijkste gerechten bereiden? En dat we een ook daarnaast ook een mooie broodjeslunch kunnen serveren? Regelmatig ontvangt onze reserveringsafdeling vragen over onze cateringmogelijkheden. Daarom zetten we 5 food facts op een rij...

1. Nu te bestellen: broodjeslunch in een splinternieuw jasje
Wist je dat we onze broodjeslunch een make-over hebben gegeven? Het assortiment is breder en bestaat uit onder meer uit rijkelijk belegde bolletjes, mooie sandwichpuntjes en smakelijke wraps in handige porties. Niet alleen is er meer variatie, ook zijn de smaken verrassend en wordt de lunch mooi gepresenteerd op schalen en etagères. Een warme snack, fruit, (karne)melk en jus d’orange zijn natuurlijk inbegrepen. Te bestellen voor €15,95 p.p.

2. Elke dag live cooking
Een wrap met heerlijk gekruid gehakt, couscous met kip, aziatisch gegrilde saté... dagelijks bereiden onze koks de lekkerste warme gerechten tijdens de lunch in een open keuken in onze restaurants. Heb je een vergaderarrangement met lunchbuffet gereserveerd voor je bijeenkomst? Dan is het live cooking inbegrepen.

3. Kleine kaart met groot assortiment
Onze catering komt uit eigen keuken. Daarom maken wij in een handomdraai een lekker seizoens- of streekgerecht of een smakelijk tussendoortje, volgens een dagelijks wisselende cyslus. Bekijk de kleine kaart of de menuposters in ons Grand Café.

4. Gratis ontbijt voor de docent
Een actieve trainingsdag begint pas goed met een kop koffie, een heerlijk croissantje en een glaasje verse jus. Daarom krijgen alle docenten op verzoek een gratis ontbijt aangeboden.

5. Handig voor onderweg: Lunch to go
Geen tijd om te lunchen in ons restaurant? Bestel dan een lunch to go. Twee heerlijke broodjes, een krentenbol, vers fruit, water en een candybar voor €9,50. Handig voor onderweg!

Picture of Rolf Alberts

Rolf Alberts

Dé conferentiespecialist!