Top 5 Aristo Food Facts

Rolf Alberts op 4 augustus, 2022

Een vergaderlocatie met lunch is wel zo fijn om iedereen na de vergadering weer op te laden. Wist je dat onze chef-koks de heerlijkste gerechten ter plekke bereiden voor de lunch? Een uitgebreid lunchbuffet vol gezonde en dagverse producten. Regelmatig ontvangen de specialisten van Team Bookings vragen over Aristo’s cateringmogelijkheden. Daarom zetten we 5 Food Facts op een rij!

1. Meegenieten tijdens het kokkerellen 

Dagelijks bereiden onze chef-koks de lekkerste warme gerechten tijdens de lunch in een open keuken in onze restaurants. Heb je een vergaderarrangement met lunchbuffet gereserveerd voor je bijeenkomst? Dan kun je live meegenieten van de kookkunsten van onze chef-kok.


2. Kleine kaart met groot assortiment

Onze catering komt uit eigen keuken. Daarom maken wij in een handomdraai een lekker seizoens- of streekgerecht of een smakelijk tussendoortje, volgens een maandelijks wisselende cyc Loopt het water al uit je mond? Bekijk direct onze ontbijt- en lunchkaart.


3. Ontbijt voor de vroege vogels

Heb je een vroege meeting en geen tijd gehad om te ontbijten? Dan ontbijt je gewoon bij Aristo. Ben je een trainer, dan ontbijt je altijd GRATIS bij Aristo. Want een actieve trainingsdag begint pas goed met een kop koffie, een heerlijk croissantje en een glaasje verse jus!


4. Lunch voor onderweg: Aris-To-Go

Geen tijd om te lunchen in ons restaurant? Of ga je liever naar buiten tijdens je lunchpauze voor een frisse neus of een gezonde wandeling? Met Aris-To-Go kan dit! Je krijgt een rijkgevulde lunch box én een uitgestippelde wandelroute. Een walking lunch, lekker en gezond!

5. Laat je verrassen door onze diner- en borrelmogelijkheden

Sluit jouw bijeenkomst feestelijk af met een smakelijk diner! Samen lekker napraten en genieten na een lange dag van vergaderen, trainen of flexwerken! Van een smakelijke dagschotel tot een uitgebreid driegangendiner met een goed glas wijn. Voor groepen (vanaf 20 personen) bereiden onze chef-koks verschillende buffetten. 

Het borrelarrangement is ideaal als afsluiter van een bijeenkomst of vergadering. Gezellig nog even napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Of gewoon omdat je iets te vieren hebt!

Vegetarisch & vegan:
Veel van onze gerechten zijn vegetarisch, maar met een kleine aanpassing kunnen ze ook veganistisch worden gemaakt.

 

Dat smaakt vast naar meer!

Van een kopje koffie of thee tot een culinair diner, alles is mogelijk bij Aristo. Dat geldt niet alleen voor Aristo Kitchen. Met bijna 40 jaar ervaring in de trainings- en vergaderbranche weten wij precies hoe we samen tot de perfecte vergadering of training kunnen komen. Nét dat extra beetje zekerheid, zodat je niet voor verrassingen komt te staan! Iets wat onze klanten en gasten al jaren weten te waarderen. Dat wil jij toch ook? Lees in ons Ebook hoe wij onze klanten en gasten in de praktijk ontzorgen en ontdek waarom Aristo dé beste keuze is voor jou.

Download de cases

Picture of Rolf Alberts

Rolf Alberts

Dé conferentiespecialist!