#GewoonJeBekHouden - premier Mark Rutte

Rolf Alberts op 8 oktober, 2020

De meest iconische uitspraak van de afgelopen week: ‘gewoon je bek houden!’ Onze premier, Mark Rutte, had een duidelijke boodschap in de strijd tegen het coronavirus. We kunnen niet ontkennen dat het veel van onze zelfdiscipline vraagt in ons privéleven. Zo ook in de zakelijke wereld brengen alle maatregelen uitdagingen met zich mee. We voelen de situatie aan als onmenselijk, maar helaas is het bittere noodzaak. Aristo kan jou of jouw bedrijf bijstaan met onze slimme hybride oplossingen. Zo bieden we toch de mogelijkheid om verantwoord samen te komen. #SamenTegenHetCoronavirus.

Na maanden van online meeten, trainen en vergaderen kwamen mensen weer steeds vaker fysiek bijeen. Nu reageren ze heel verschillend op de nieuwe maatregelen. Sommige blijven liever thuis en volgen het liefst online de training of opleiding. Anderen snakken ernaar om elkaar weer te zien, als dat op een veilige manier kan.

Bij Aristo laat je die persoonlijke afweging bij je deelnemers: volg de vergadering, bijeenkomst of training online óf kom hem fysiek volgen in een ruimte bij Aristo. Wij voldoen aan alle richtlijnen van het RIVM om verantwoord - op 1,5 meter afstand - elkaar te ontmoeten voor trainingen en bijeenkomsten. 

 

Uiteraard zorgen we voor goede ventilatie. De buitenlucht wordt 100% ververst en “vuile” lucht wordt via een separaat kanaal naar buiten gevoerd. Tot slot wordt recirculatie van buitenlucht tot een minimum beperkt en staat de nachtventilatie netjes aan.

Je geniet van een coronaproof lunch in de trainings- of vergaderruimte. Nuttig je je lunch liever in de buitenlucht? Dan maak je er gewoon een lunch to go van, door de box mee naar buiten te nemen en even de benen te strekken. Op deze manier kan je wandelen, eten en direct een frisse neus halen, zodat je weer helemaal opgeladen aan het vervolg van je bijeenkomst begint.

Lees hier alles over ons 1,5 meter beleid.

Hoewel de zalen een stuk minder vol zijn en de opstelling van de tafels je direct terug meeneemt naar je examenjaar, biedt het wel de kans om even ’out of the box’ te komen. We kunnen er niet omheen, we hebben dat menselijk contact nodig! Samen op 1,5 meter afstand is nog altijd beter dan alleen thuis. Terug naar Aristo dus!

Tot slot: bij Aristo zijn we niet zo hard in de bewoording als onze premier, maar we streven wel hetzelfde doel na. Bij ons volg je met een gerust hart je training of bijeenkomst. Uiteraard vragen we je wel de corona regels in acht te nemen, zodat we dit met zijn allen kunnen blijven doen: #VerantwoordSamenkomen. Reserveer hier je hybride set en hopelijk zien we je snel bij Aristo.

Picture of Rolf Alberts

Rolf Alberts

Dé conferentiespecialist!