Learn Anywhere: kom het ervaren bij Aristo meeting center!

Bas Lancee op 14 april, 2022

Inmiddels is hybride lesgeven niet meer weg te denken uit het onderwijs. Door de vooruitstrevende technologie zijn er verschillende oplossingen op de markt die hybride lesgeven mogelijk maken, van een Meeting Owl voor kleinschalige groepen tot een preset HD-camera voor grotere gezelschappen. Ben je op zoek naar een oplossing die de natuurlijke manier van lesgeven evenaart, dan biedt Learn Anywhere uitkomst. Lees in deze blog waarom Learn Anywhere de Ferrari onder de hybride oplossingen is en hoe je het systeem zelf kunt ervaren bij Aristo.

Welke mogelijkheden biedt Learn Anywhere?

Als docent wil je in elke situatie les kunnen geven op de manier die je gewend bent: in het lokaal, met een stift om aantekeningen te maken en een display voor digitale presentaties. Learn Anywhere is een innovatieve totaaloplossing voor klassikaal, online en hybride onderwijs, waarbij de les vertrouwd en natuurlijk aanvoelt en de docent traditioneel les kan blijven geven. Of deelnemers de les nu vanuit huis volgen, in het lokaal of een combinatie van die twee, aan alles is gedacht!

Learn Anywhere in een notendop:  

Inline blogafbeelding Learn Anywhere

Waarom heeft Aristo gekozen voor Learn Anywhere?

Als persoonlijke partner in vergaderen en trainen, voldoet Aristo graag aan de behoefte van het moment. Want service zit nu eenmaal in ons bloed! Door de pandemie is de behoefte aan hybride lesgeven in een stroomversnelling geraakt en zijn wij op zoek gegaan naar innovatieve oplossingen om dit mogelijk te maken voor onze klanten. Learn Anywhere is een  van de oplossingen waarvoor wij gekozen hebben, zodat de lessen en trainingen van onze klanten gewoon door kunnen gaan zonder dat de kwaliteit van onderwijs eronder lijdt. Ideaal!

Een belangrijk voordeel van Learn Anywhere voor onze klanten is dat het systeem wordt aangestuurd door één gebruiksvriendelijk bedieningspaneel en draait op een bekend platform: Microsoft Teams. Dus geen overbodige afstandsbedieningen en ingewikkelde software, maar modern en efficiënt lesgeven zonder poespas!

“Geen overbodige afstandsbedieningen en ingewikkelde software, maar modern en efficiënt lesgeven zonder poespas!”

Inmiddels is online en hybride lesgeven verankerd in het onderwijs. Wat wij nu zien, is dat opleiders een ruimte met hybride set boeken om meer studenten te kunnen laten deelnemen. Je zit tenslotte niet meer vast aan de zaalcapaciteit!

Een ultieme kans: kom het ervaren bij Aristo!

Werk je in het onderwijs en ben je enthousiast over de mogelijkheden van de Learn Anywhere-oplossing? Maar is de investering voor aanschaf te hoog voor jouw organisatie? Boek dan de Learn Anywhere-ruimte in onze vestiging Utrecht Lunetten! Geniet direct van alle voordelen van het systeem en profiteer van de flexibiliteit als je ook eens een brainstormruimte of een standaard vergaderruimte nodig hebt. 

Download direct de Learn Anywhere folder

Picture of Bas Lancee

Bas Lancee

Dé trainingspecialist!