De hybride en online vergaderingen zijn niet meer weg te denken en volledig geïntegreerd in de samenleving. Toch blijft het een dingetje, zo’n hybride of online vergadering. Je bent afhankelijk van duidelijk beeld & geluid, maar bovenal: een stabiele internetverbinding. Tel daar alle kleine schermpjes met de gezichten van de deelnemers bij op en je hebt een recept voor een chaotische meeting. Herkenbaar? In deze blog lees je hoe de Meeting Owl je nieuwe beste vriend is op het gebied van hybride en online vergaderen.

De meeting wat?

De Meeting Owl is een intelligente (hybride) vergadertool. Hij beschikt over een full HD-camera. Acht speakers, high-quality microfoons en dit allemaal met een bereik van 360 graden. Dit wijze beestje zet je in tijdens een vergadering waarbij het liefst niet meer dan 12 personen fysiek samenzitten in één ruimte. Je plaatst deze digitale vriend in het midden van de vergadertafel. Iedereen in een straal van 5 meter is goed te zien en te verstaan. De deelnemers die online de meeting bijwonen zijn beter te verstaan, omdat ze te horen zijn over de speakers van de Meeting Owl.

De intelligentie van de Meeting Owl

De kwaliteit van het beeld en geluid zijn beter dan de meeste laptops of tablets. In de Meeting Owl zitten acht microfoons van hoge kwaliteit waardoor je geen hinder ervaart van achtergrondgeluiden. De microfoon lijkt niet alleen op een uil, het heeft ook de intelligentie van het befaamde beestje. De camera weet wanneer iemand aan het woord is en richt zich dan tot deze persoon. Zit deze persoon verder weg? Dan wordt er automatisch ingezoomd naar de sprekende persoon. Hierdoor communiceer je als online deelnemer veel beter met iemand die fysiek aanwezig is in de ruimte op de externe locatie.

De levensechte beleving van de Meeting Owl

Bij een hybride of online meeting ontbreekt het meestal aan immersie, door achtergrondruis, de vele bewegende schermpjes en het soms storend door elkaar heen praten. Dit alles zorgt ervoor dat we niet het gevoel hebben ‘ondergedompeld’ te worden in de totale beleving die een fysieke meeting met zich meebrengt. Onze hersenen worden niet op de juiste manier geprikkeld. De Meeting Owl biedt de oplossing! Doordat hij achtergrondruis weg filtert, geluid verheldert en rust creëert in het beeld ben je meer betrokken bij de meeting. Hierdoor ben je niet alleen productiever maar ook minder vermoeid na je bijeenkomst.

Plug & Meet met de Meeting Owl

De intelligentie van de digitale uil wordt ingezet als tool tijdens jouw hybride bijeenkomst op een externe vergaderlocatie. De Meeting Owl is compatibel met de meest gebruikte videoconferentieplatformen zoals Google Meet, Zoom en Microsoft Teams. De intelligentie van het beestje zien we niet enkel terug in het gebruiksgemak, ook het aansluiten is plug & meet. Je sluit hem gemakkelijk aan op je computer via USB. De software wordt direct herkend waardoor je meteen kunt starten met jouw hybride of online bijeenkomst. Dat is pas een vliegende start!

Marcel Panhuis van Van Der Hilst; "De Meeting Owl is prima bevallen. Het opstarten van alle apparatuur werd netjes voor mij geregeld en had daar geen omkijken naar. Twee van de cursisten volgden de les online en na de les heb ik feedback gevraagd aan deze thuis-cursisten. Zij gaven aan dat de les goed te volgen was m.b.v. de Owl. Soms, als er meerdere cursisten door elkaar aan het praten waren, was het moeilijker te volgen. Maar daar kan ik de volgende keer rekening mee houden, zoals de afspraak om niet allemaal door elkaar te praten. Op naar de volgende les die helmaal online zal zijn."

Have a wise day!

Bij Aristo meeting center word je wijzer, de wijze Meeting Owl past helemaal bij die gedachte en staat al voor je klaar! Check direct de beschikbaarheid en boek nu alvast jouw bijeenkomst samen met de Meeting Owl (of een van de andere professionele hybride sets). Have a wise day, bij Aristo meeting center.

Check beschikbaarheid

Picture of Dinnemarie Dresen

Dinnemarie Dresen

Dé meetingspecialist!