Online trainen en vergaderen gecombineerd met verantwoord fysiek meeten, het kan!

Bas Lancee op 7 mei, 2020

Door het coronavirus worden er creatieve oplossingen bedacht om online te kunnen trainen en vergaderen. Toch verlangen we met z’n allen weer naar een fysieke meeting, elkaar ‘gewoon’ weer kunnen zien en spreken. Helaas is dit nu (nog) niet mogelijk! Aristo meeting center probeert vooruit te kijken, dit doen we met de ‘Hybride meeting’, de combinatie van online én fysiek trainen of vergaderen. 

Hoe werkt het?

Door jouw fysieke trainingen en vergaderingen om te zetten naar een combinatie van online én fysieke bijeenkomsten, zorg je ervoor dat jouw geplande bijeenkomsten gewoon door kunnen gaan. Maar hoe werkt het nu precies? Vanaf thuis kun je deelnemen aan een online training of vergadering. Je ziet en hoort de trainer en de andere fysiek aanwezige deelnemers op je scherm (mobiel, laptop of pc).

Het voordeel van onze installatie is dat je niet vast zit aan 1 vergadertool, ons systeem werkt met verschillende tools samen (waaronder Google Meet, Microsoft Teams, Zoom, enzovoorts). Kies daarom jouw favoriete tool! De trainer die op een Aristo locatie is heeft een microfoon of headset waardoor de audio geruisloos naar je device wordt gestreamd. Tevens zijn er deelnemers die de training live volgen, . (ideaal voor mensen die thuis moeite hebben een bijeenkomst te volgen) De vier Aristo meeting center locaties zijn 1,5 meter proof. De locaties zijn volledig ingericht om overal anderhalve meter afstand te houden.

Waarom fysiek én online vergaderen en trainen combineren? 

Inmiddels hebben wij verschillende trainingen en vergaderingen succesvol getest via een professionele video- en audioverbinding. We krijgen verrassende en positieve reacties van ons testpanel. Maar waarom wil je nu fysiek én online vergaderen en trainen combineren?

#1 Behoefte van deelnemers en trainers om elkaar weer live te zien.

#2 Sommige deelnemers willen liever nog niet fysiek bij elkaar komen.

#3 Werknemers van internationale bedrijven zijn aan strengere regels gebonden. 

#4 Op deze wijze houd je de groep bijeen. 

#5 Je maakt geen extra kosten voor een extra trainer of zaal, omdat je de groep niet hoeft op te splitsen.

Jouw reeds volgeboekte groepen kunnen in de 1,5 meter maatschappij dus gewoon van start bij Aristo meeting center!  

Verschillende vormen van fysiek en online meeten

  1. Hybride training: de trainer geeft de training live op een Aristo meeting center locatie aan max. 13 deelnemers. Tevens zijn er deelnemers die de training of vergadering online vanuit huis volgen.

  2. Split training: Mogelijkheid om op (verschillende) locaties zalen te koppelen om zo grote groepen te kunnen splitsen over meerdere zalen waarbij de training uitgevoerd wordt door 1 trainer. Ideaal voor deelnemers die de training dichtbij huis vanuit Amsterdam, Eindhoven of Utrecht willen volgen.

  3. Online training: alleen de trainer zit op locatie bij Aristo meeting center in een online trainingsstudio, alle deelnemers zijn vanuit huis online ingelogd.

Ben je klaar voor het verantwoord meeten?

Wil je snel aan de slag met een online training of vergadering? Neem direct contact met ons op voor persoonlijk advies via 088-2301000 of check vrijblijvend de beschikbaarheid.

Check beschikbaarheid

Picture of Bas Lancee

Bas Lancee

Dé trainingspecialist!