Ontdek de comfortabele vergaderruimtes in Eindhoven

Dinnemarie Dresen op 18 mei, 2023

Als je op zoek bent naar een comfortabele en betaalbare vergaderlocatie in Eindhoven met uitstekende service, dan ben je bij Aristo meeting center aan het goede adres. Deze ruim uitgeruste locatie biedt verschillende vergaderruimtes die geschikt zijn voor allerlei soorten bijeenkomsten, van kleine vergaderingen tot grote conferenties. In dit blogartikel vertel ik je meer over de faciliteiten en vergaderruimtes van Aristo in Eindhoven en waarom deze locatie perfect is voor jouw volgende vergadering.

Plezierig vergaderen in Eindhoven

Aristo Eindhoven biedt een plezierige en comfortabele omgeving voor bijeenkomsten in allerlei soorten en maten, van vergaderingen, trainingen en congressen tot aan heisessies, seminars en workshops. Het is gelegen in het hart van Eindhoven en is makkelijk bereikbaar, op slechts 5 minuten loopafstand van het Centraal Station Eindhoven. Tel daar de flexibele annuleringsvoorwaarden, de moderne faciliteiten en de veelzijdige Aristo Kitchen bij op en je hebt alle ingrediënten voor een perfecte georganiseerde vergadering.

Inline afbeelding blog vergaderruimtes Ehoven_1

De vergaderruimtes van Aristo Eindhoven

Met 15 vergaderruimtes, trainingsruimtes, conferentiezalen, diverse lounges en flexwerkplekken in Eindhoven is er altijd een ruimte die bij jouw bijeenkomst past. Of het nu om een teamvergadering, boardmeeting, scrumsessie of brainstormsessie gaat, voor ieder wat wils. Ook kun je een hybride bijeenkomst organiseren in alle vergaderruimtes op locatie Eindhoven, een combinatie van een online en fysieke meeting. Ideaal, want het bespaart niet alleen (reis)tijd, maar is ook beter voor het milieu en je hebt vaak ook nog eens een minder grote vergaderruimte nodig.

vergaderruimtes eindhoven
Faciliteiten in de vergaderruimtes

Alle vergaderruimtes in Eindhoven zijn flexibel opgezet en beschikken over een natuurlijke lichtinval. Dit bevordert de focus en concentratie! Naast een basis aan faciliteiten zoals superieure WiFi, een beamer of LCD-scherm, flip-over en whiteboard, biedt Aristo een ruime selectie aan geavanceerde audiovisuele apparatuur om jouw vergadering compleet te maken. Denk hierbij aan een hybride set, laptop of microfoon.

Inline afbeelding blog vergaderruimtes Ehoven_2

Verse catering uit eigen keuken!

Vergaderen maakt hongerig! En je wil het brein natuurlijk wel gevoed blijven houden voor een optimale concentratie. Of je wil de vergadering positief en gezellig afsluiten voor het stimuleren van het groepsgevoel. Maak je vergadering dan ook compleet met een smakelijke lunch, een verrukkelijk diner of overheerlijke borrelhapjes.

Dagelijks serveren wij variërende gerechten in buffetvorm én à la carte, gemaakt in onze eigen Aristo Kitchen. Onze koks werken zoveel mogelijk met verse ingrediënten en halen hun inspiratie uit de seizoenen. Dat smaakt naar meer!

Het gemak van de all-in arrangementen

Kom je voor een bijeenkomst van 2, 4 of 8 uur naar Aristo? Kies dan een all-in arrangement bij jouw vergaderruimte in Eindhoven. Een vaste prijs per persoon, inclusief zaalhuur, catering en een aantal handige faciliteiten. Wel zo handig om verrassingen achteraf te voorkomen! In een arrangement zit het volgende inbegrepen:

  • De zaalhuur;
  • Onbeperkt koffie, cappuccino, koffie verkeerd, espresso, thee, fruitwater, frisdranken en koffielekkernijen in de koffielounges;
  • Pennen, blocnotes, naamkaarten en gekoeld water in de zaal.

Je kunt al vanaf de duur van 2 uur een ruimte en bijpassend arrangement kiezen vanaf € 21,42 per persoon exclusief btw.

Vergelijk de vergaderruimtes in Eindhoven

Is Aristo Eindhoven de perfecte plek voor jouw volgende vergadering? Vergelijk dan alle vergaderruimtes in Eindhoven in onze handige boekingstool. Scroll door de zalenfoto’s, kom meer te weten over de capaciteit en faciliteiten en ontdek de ruimte die naadloos aansluit bij jouw bijeenkomst. Check ook direct de beschikbaarheid en bekijk de tarieven, zodat je weet waar je aan toe bent. Zien we je binnenkort?

Vergelijk alle ruimtes  

TIP: je kunt ook altijd eerst sfeer komen proeven tijdens een vrijblijvende rondleiding. Tijdens deze rondleiding vertellen we je alles over de verschillende vergaderruimtes, alle mogelijke zaalopstellingen, de audiovisuele hulpmiddelen, ruime cateringopties en de all-inclusive arrangementen.

Picture of Dinnemarie Dresen

Dinnemarie Dresen

Dé meetingspecialist!