Een opleidingsruimte boeken bij Aristo: dit mag je van ons verwachten

Bas Lancee op 14 maart, 2023

Een intensieve samenwerking met een betrouwbare opleidings- en trainingslocatie helpt jou om houvast en overzicht te krijgen én om te kunnen voldoen aan de flexibiliteit waar de markt om vraagt. Aristo meeting center is zo’n flexibele locatie die een stap verder gaat dan alleen het verhuren van een moderne trainings- of opleidingsruimte. Aristo heeft bijna 40 jaar ervaring in de opleidingsbranche en denkt van A tot Z met jou mee. Nét dat extra beetje zekerheid, zodat je niet voor verrassingen komt te staan!  

Grote variëteit aan opleidingsruimtes 

Met meer dan 120 moderne ruimtes op onze 4 vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht CS en Utrecht Lunetten grijp je nooit mis bij Aristo. Wat het doel ook is van je bijeenkomst, bij Aristo kun je alle kanten op. Wil je een meerdaagse opleiding, een 1-daagse training of een praktische workshop boeken? Bij Aristo kan het! Wij hebben altijd een passende opleidingsruimte die bij jouw wensen past. 

De ruimtes van Aristo meeting center zijn van alle gemakken voorzien. Zo heb je altijd een projectiescherm en een beamer of LCD-monitor tot je beschikking. Je krijgt een flipover met stiften en je kunt ook altijd een laptop of hybride set huren. Onze ruimtes hebben geen pilaren (dus optimaal zicht) en staan bekend om de fijne akoestiek en het comfortabele meubilair. 

Banner met CTA Ebook externe trainingslocatie - Blog cluster 5 - Lucy

Service zit in ons bloed!   

Iedere klant en gast staat voor Aristo op nummer 1 en meedenken is ons niet vreemd! Dit doen we al bijna 40 jaar met liefde en plezier, ook als het even anders loopt dan verwacht. Bijvoorbeeld omdat last minute blijkt dat een deel van de deelnemers vanuit huis moet kunnen trainen. Geen probleem voor Aristo! Wij schakelen snel bij met een hybride set, zodat iedereen kan meedoen.  

“Onze trainingsdagen liepen regelmatig uit waardoor we lange dagen moesten maken, maar het personeel van Aristo bleef met een lachend gezicht voor ons zorgen ondanks dat hun dienst al afgelopen was. Dat is pas échte service! Werkelijk heel bijzonder om mee te maken!” 

Zijn de standaard faciliteiten niet genoeg voor jouw les of training? Wil je graag een extra flip-over, een laptop of wellicht een hoge tafel in de zaal? Dan kan dit zonder enige moeite bij Aristo. Naast maatwerkfaciliteiten is het ook mogelijk om cateringextra’s toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een feestelijke afsluitende borrel of een warme snack tussen de middag. 

Persoonlijk contact 

Flexibiliteit, meedenken en persoonlijk contact, dat is waar de kracht van Aristo ligt. Door het persoonlijke contact met Bas, Rolf, Dinnemarie of Marjolein zijn we volledig betrokken bij het boekingsproces. Team Bookings zorgt altijd dat je een ruimte krijgt die perfect aansluit bij de les of training, op basis van de groepsgrootte, de soort les of training én de gewenste zaalopstelling. Geen enkele wens is teveel of te gek voor Aristo. Wij zijn er om jou te ontzorgen! 

Wij gaan voor groen! 
Wist je dat al onze locaties al jaren op rij bekroond zijn met de Gouden Green Key Award? Green Key is hét internationale keurmerk voor duur-zaamheid in de zakelijke meeting markt. Zo dragen wij ons steentje bij aan de maatschappij! 

Green key goud

Optimale bereikbaarheid 

Een goede bereikbaarheid is een must! Alle deelnemers moeten op een fijne manier de locatie kunnen bereiken. De een komt met het openbaar vervoer, de ander met de auto en sommige deelnemers komen op de fiets. Alle Aristo-locaties liggen op loopafstand van een NS-station. Ook zijn de locaties makkelijk te bereiken met eigen vervoer, is er parkeergelegenheid vlakbij alle locaties én kun je parkeren tegen een gereduceerd tarief. En niet te vergeten: onze parkeerplaatsen zijn voorzien van elektrische laadpunten. 

Tot 48 uur van tevoren wijzigen of annuleren

De opleidingsbranche kan onvoorspelbaar zijn. Bij Aristo begrijpen we dat jij jouw opleidingen en trainingen zo goed mogelijk wilt kunnen plannen. Daarom zijn er bij Aristo meeting center géén kleine lettertjes. Kortom: geen verrassingen achteraf! De prijs die je hebt gezien tijdens het boekingsproces is jouw definitieve prijs.

En bij Aristo kun je 48 uur voor aanvang van je les of training kosteloos annuleren! Dat is nog eens flexibel, toch? Handig als blijkt dat de les of training niet door kan gaan door een reeks afmeldingen. Naast het annuleren is het ook altijd mogelijk om wijzigingen door te voeren, telefonisch, per e-mail of via onze handige online boekingstool.  

Bijpassende all-in arrangementen  

Bij Aristo krijg je altijd een bijpassend all-in arrangement bij jouw trainings- of opleidingsruimte. Uniek aan ons concept: je kunt al vanaf 1 uur een ruimte en bijpassend arrangement kiezen. Een 1-uurs arrangement is er al vanaf € 18,82 per persoon per uur. In het meest gekozen 8-uurs arrangement met lunch geniet je in de middag van het Aristo Daily Fresh lunchbuffet uit onze professionele Aristo Kitchen. Ideaal!Download onze brochure als je meer informatie wenst over onze arrangementen.  

Maak nader kennis met Aristo! 

Kortom: Aristo ontzorgt, zodat jouw deelnemers zich volledig kunnen focussen op de inhoud van de bijeenkomst. Wij willen dat iedereen weer een dagje wijzer wordt bij Aristo. Daarom zeggen wij bij Aristo: 'Have a wise day!'  Wil je weten wat Aristo nog meer te bieden heeft, welke arrangementen we bijvoorbeeld hebben en wat anderen zeggen over Aristo? Download dan onze gratis brochure en word wijzer over Aristo!  

Banner met CTA brochure - Blog cluster 3 + 5 + 6 - Lucy

 

Picture of Bas Lancee

Bas Lancee

Dé trainingspecialist!