Stage lopen in corona tijd, bij Aristo kan het!

Bas Lancee op 11 maart, 2021

Studenten moeten stage lopen, wat nu? Studenten die een facilitaire of horeca stage moeten doen zitten redelijkerwijs met de handen in het haar. De horeca is op dit moment gesloten waardoor deze studenten geen stage kunnen lopen en hun punten niet behalen. Scholen proberen creatief mee te denken met de studenten en trachten oplossingen aan te reiken. Aristo biedt hierbij de helpende hand!

Aristo meeting center is gesloten, maar een uitdagende stage lopen is mogelijk!

Het is eigenlijk geen nieuws meer, Aristo meeting center moet helaas de deuren dicht houden tot eind maart. Wat we wel mogen is het faciliteren van essentiële bijeenkomsten en praktijkopleidingen, examens én stage lopen bij Aristo meeting center. Dit alles op het gebied van veilig samenkomen.  We hebben dit direct uitgepluisd omdat het belang van horeca studenten en studenten van facilitaire dienstverlening niet onderschat mogen worden. Zij zijn tenslotte de toekomst! In het kader van MVO vindt Aristo meeting center het belangrijk dat studenten zichzelf blijven ontwikkelen zodat hun toekomstige bijdrage aan de maatschappij steeds waardevoller wordt. Stage lopen is een belangrijk onderdeel binnen dit ontwikkelingsproces.

Waarom een samenwerking met Aristo meeting center?

Al meer dan 36 jaar is Aristo meeting center de partner in werken, leren en ontmoeten. Wij delen graag onze kennis met anderen en nemen je hierbij mee op een mooie ontdekkingsreis voor beide partijen. Onze klanten staan op nummer één en wij doen er alles aan om de stages of examens tot een groot succes te brengen in deze tijd. Stage lopen bij Aristo gebeurt in een multidisciplinaire sector. Een stage periode zien wij altijd als een win-win!

Stage lopen achter gesloten deuren zonder klanten?

Het klinkt misschien alsof stage lopen niet mogelijk is nu we onze deuren niet mogen openen. Toch is dit niet helemaal waar! Bij het ontzorgen en bedienen van onze klanten komt een hoop voorbereidend werk kijken. Al dit voorbereidende werk kan nog steeds aangepakt worden tijdens de stage. Waarvoor mogen we onze deuren wel openen momenteel? 

  • Een vergadering van de Staten-Generaal of van een commissie daaruit;
  • Een vergadering van de gemeenteraad, provinciale staten en het algemeen bestuur van een waterschap, of van een commissie daaruit en andere wettelijk verplichte bijeenkomsten
  • Verkiezingen
  • Examens van erkende onderwijsinstellingen waaronder HBO/MBO/WO en middelbaar onderwijs.

Corona of niet, onze sector blijft in beweging.

Onze gemotiveerde professionals staan iedere dag weer met een glimlach klaar en kijken uit naar de dag dat we weer mogen openen. Stage lopen is momenteel anders dan anders maar gelukkig zijn er passende alternatieven zodat we nog steeds kunnen leren van elkaar, wijzer worden van elkaar, dat is waar Aristo meeting center voor gaat. Have a wise day!

Momenteel zijn al onze stageplaatsen vervuld maar dit kan zomaar veranderen wanneer we weer operationeel worden. Hou onze vacature pagina in de gaten voor alle stage vacatures. Picture of Bas Lancee

Bas Lancee

Dé trainingspecialist!