Tijdelijke lesruimte huren? Zoek niet verder!

Dinnemarie Dresen op 4 maart, 2021

De VO raad besloot op 18 februari dat kinderen weer minimaal één dag in de week fysiek naar school moeten gaan en zoveel meer als mogelijk. Dit kan heel wat stress, administratieve- en facilitaire rompslomp met zich meebrengen. Lang niet alle scholen hebben genoeg plaats om alle kinderen minimaal 1 dag in de week veilig te ontvangen op school. Een externe lesruimte huren biedt uitkomst. Aristo is daarvoor je beste partner!

(Tijdelijke) externe lesruimte huren.

Aristo meeting center mag haar deuren openen voor essentiële bijeenkomsten. Een tijdelijke lesruimte huren valt onder dit essentiële stelsel. Het voordeel van één lesruimte huren op een van onze Aristo meeting center locaties is dat alle ruimtes reeds voorzien zijn van:

  • Onze locaties in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht CS, Utrecht Lunetten zijn goed bereikbaar met de fiets en gelegen naast een NS-station
  • Alle ruimtes zijn standaard voorzien van beamer, speaker, razendsnelle wifi, whiteboard en een flipover 
  • Hybride faciliteiten; om leerlingen online én fysiek tegelijkertijd les te kunnen geven
  • Ruimtes beschikbaar van 5 tot 25 personen (met 1,5 meter afstand)
  • Ruime ervaring in het faciliteren van opleidingen, examens en trainingen

Je hoeft je daarom niet druk te maken over het schuiven van tafels of het ophangen van een beamerscherm. De perfecte ruimte staat al voor je klaar.

Voor iedere klas de perfecte ruimte

Alle ruimtes bij Aristo meeting center hebben veel daglicht en zijn voorzien van alle nodige materialen die je verwacht van een externe locatie. Een tijdelijke lesruimte huren bij Aristo is dan ook ideaal! We kunnen klassen ontvangen tot een maximum van 30 personen per ruimte.

Veilig verantwoord samenkomen

Als meeting center volgen wij de corona regels nauwlettend op. Iedere locatie is helemaal ingericht en aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM waardoor je zeker weet dat veilig en verantwoord fysiek samenkomen écht kan. 

Hybride samenkomen maakt nóg meer mogelijk

Met alle leerlingen weer minimaal één dag in de week in een lokaal is de kans groot dat niet iedereen altijd fysiek aanwezig kan zijn. Gelukkig kunnen de leerlingen die niet fysiek aanwezig zijn in de klas ook bij ons de les volgen via de hybride mogelijkheden. Zijn er meer leerlingen dan het maximaal toegelaten aantal personen per ruimte? Geen paniek! Met de hybride sets verbind je gemakkelijk twee aparte ruimtes. Hierdoor volgt iedereen de les vanuit een lokaal ook al is de leerkracht slechts in één ruimte aanwezig. Een lesruimte huren die reeds van alle gemakken is voorzien geeft rust, waardoor je je niet druk hoeft te maken over de facilitaire zaken.

Goede bereikbaarheid

Studenten maken gebruik van allerhande vervoersmiddelen om zich van en naar school te verplaatsen. De meest voorkomende manier is het gebruik van het OV. Al onze locaties zijn uitstekend te bereiken met het OV én iedere locatie is op wandelafstand van een NS-station in de buurt. De verbinding tussen thuis en een Aristo meeting center locatie is steeds aanwezig voor de studenten. Dat is het gemak van een externe lesruimte huren bij Aristo meeting center. 

Hoe boek ik mijn extra lesruimte?

Dat is heel makkelijk! Ons Team Aristo Reservations staat voor je klaar om jou te begeleiden in het vinden én samenstellen van de perfecte tijdelijke lesruimte. Je kunt ze telefonisch bereiken of per e-mail. Zo plaats je gemakkelijk je boeking in: Amsterdam, Eindhoven, Utrecht CS of Utrecht Lunetten.

Ons Team Aristo Reservations beantwoordt graag al jouw vragen, denken actief mee en zoeken steeds naar een passende oplossing voor jou!

Team Aristo Reservations zit voor je klaar! Mail naar boeking@aristo.nl of bel direct; 088-2301000. 

Zorgeloos samenkomen bij Aristo meeting center: Het kan! Have a wise day!

 

Picture of Dinnemarie Dresen

Dinnemarie Dresen

Dé meetingspecialist!