De beste tips voor het huren van een eersteklas vergaderruimte in Amsterdam, Eindhoven of Utrecht

Dinnemarie Dresen op 11 mei, 2023

Wist je dat het succes van jouw organisatie mede afhankelijk is van de professionaliteit van de vergaderingen? Er worden nu eenmaal betere beslissingen genomen in een effectieve vergadering. Het huren van een externe vergaderruimte helpt jouw deelnemers om zich te concentreren op de inhoud en de effectiviteit van de vergadering te verhogen. 

In dit artikel ga ik dan ook vol in op de voordelen van het huren van een professionele vergaderruimte, de verschillende locaties en vergaderruimtes die Aristo aanbiedt, en hoe je de perfecte vergaderruimte kiest die past bij jouw eisen en wensen.

Waarom een vergaderruimte huren voor jouw organisatie?

Het huren van een vergaderruimte heeft flink veel voordelen voor jouw organisatie. Ik heb de belangrijkste voor je op een rijtje gezet: 

 • Een professionele vergaderruimte zorgt voor een goede indruk bij de deelnemers, zoals jouw klanten en zakenpartners. Het toont aan dat je waarde hecht aan een efficiënte en effectieve werkomgeving en laat zien dat je de deelnemers serieus neemt.
 • Een externe vergaderruimte geeft meer focus en productiviteit tijdens vergaderingen, omdat het afleidingen op kantoor vermindert.
 • Het huren van een vergaderruimte biedt veel meer flexibiliteit. Je kunt de ruimte huren voor de duur die jij nodig hebt, zonder te hoeven investeren in de aanschaf en het onderhoud van een eigen vergaderruimte. En helemaal handig: je kunt gemakkelijk van locatie wisselen als dat beter uitkomt voor de deelnemers van jouw vergadering.
 • Tot slot stelt het huren van een vergaderruimte je in staat om te profiteren van de faciliteiten en diensten die door de vergaderlocatie worden aangeboden. Bij Aristo bijvoorbeeld kun je gebruikmaken van onze moderne technologie zoals een hybride set, verse catering en professionele ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw vergadering soepel en strak verloopt. 

Hoe kies je jouw perfecte vergaderruimte?

Het kiezen van de juiste vergaderruimte is essentieel voor het succes van je vergadering! Hieronder benoem ik enkele factoren om te overwegen bij het kiezen van de perfecte vergaderruimte: 

 • Grootte: kies een ruimte die groot genoeg is voor jouw vergadergezelschap (maar ook weer niet té groot) en die flexibel genoeg is om aan te passen aan jouw specifieke eisen en wensen.
 • Faciliteiten en voorzieningen: kies een locatie die voorzien is van moderne technologie, flexibele zaalopstellingen en uitgebreide cateringmogelijkheden. Een locatie die gemakkelijk bereikbaar is voor jouw gasten en die een inspirerende omgeving biedt voor de meest effectieve en creatieve output. Je mag zeker kritisch zijn!
 • Service: boek een vergaderruimte bij een locatie waar ze ‘Service’ nog met een hoofdletter ‘S’ schrijven. Een flexibele locatie die met je meedenkt en die zich verantwoordelijk voelt voor het succes van jouw bijeenkomst.
 • Beschikbaarheid: misschien een open deur, maar het is niet altijd vanzelfsprekend dat jouw voorkeurslocatie vergaderruimtes beschikbaar heeft op de geplande dag van jouw bijeenkomst. Wees er dus op tijd bij of werk samen met een locatie met een ruim aanbod aan vergaderruimtes die daardoor altijd beschikbaarheid heeft. 

De voordelen van de moderne Aristo vergaderruimtes

De vergaderruimtes van Aristo zijn stijlvol ingericht en voorzien van moderne technologie, zodat je jouw meetings, presentaties en brainstormsessies probleemloos kunt uitvoeren. We maken het graag iedereen naar de zin, dus we hebben de ruimtes van alle gemakken voorzien. De ruimtes zijn allemaal voorzien van daglicht en doordat de ruimtes geen pilaren bevatten, hebben ze optimaal zicht. Verder staan ze bekend om de fijne akoestiek. 

vergaderruimte

De ideale vergaderervaring 

Aristo is een flexibele locatie die een stap verder gaat dan alleen het verhuren van een moderne vergaderruimte; met 40 jaar ervaring in de vergaderbranche denken wij van A tot Z met jou mee.Nét dat extra beetje zekerheid, zodat je niet voor verrassingen komt te staan! Boek je bij Aristo, dan krijg je de ideale vergaderervaring: 

 • Hoogwaardige service: of je nu een afwijkende zaalopstelling, een hoge tafel in de vergaderruimte of een extra hybride set wil, geen enkele wens is teveel of te gek voor Aristo. Team Bookings denkt graag met je mee! En op de dag zelf staat het vriendelijke personeel graag tot jouw beschikking om de bijeenkomst tot een groot succes te maken.
 • Flexibele zaalopstellingen: alle vergaderruimtes zijn flexibel in te delen, zodat je de ruimte kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Van een intieme setting in een kring tot aan een theateropstelling voor een groot gezelschap.
 • Verse catering: vergaderen maakt hongerig! En je wil het brein natuurlijk wel gevoed blijven houden voor een optimale concentratie. Maak je vergadering dan ook compleet met een appetijtelijke lunch, een heerlijk diner of een gezellige borrel. Allemaal uit eigen keuken!
 • Moderne faciliteiten: naast standaard voorzieningen zoals uitstekende WiFi, een beamer of LCD-scherm, flip-over en whiteboard, heb je bij Aristo volop keuze uit moderne audiovisuele middelen, zoals een hybride set of touchscreen waarop je aantekeningen kunt maken en presenteren.
 • Voordelige arrangementen: bij Aristo kies je een all-in arrangement bij jouw vergaderruimte. Wel zo handig om verrassingen achteraf te voorkomen! Je kunt al vanaf de duur van 2 uur een ruimte en bijpassend arrangement kiezen vanaf € 20,10 per persoon.
 • Bereikbaarheid: alle Aristo-locaties liggen op loopafstand van een NS-station. Ook zijn de locaties makkelijk te bereiken met eigen vervoer, is er parkeergelegenheid vlakbij alle locaties én kun je parkeren tegen een gereduceerd tarief. En niet te vergeten: onze parkeerplaatsen zijn voorzien van elektrische laadpunten.
 • Milieubewust: Aristo onderneemt maatschappelijk verantwoord en duurzaam. Zo min mogelijk waste, geen plastic en bewust omgaan met energieverbruik. Alle Aristo-locaties hebben hetGreen Key Goud-duurzaamheidskeurmerk.
 • Flexibele annuleringsvoorwaarden: je reservering kun je altijd gratis wijzigen of annuleren tot 48 uur voor aanvang (annuleren kan voor groepen tot 45 personen m.u.v. de audiovisuele hulpmiddelen). Handig als er bijvoorbeeld minder deelnemers komen dan verwacht of er lastminute extra ruimtes bij moeten! 

vergaderruimte huren

Altijd beschikbaarheid bij Aristo 

Met meer dan 120 moderne ruimtes op onze 4 vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht CS of Utrecht Lunetten grijp je nooit mis bij Aristo. Door onze diversiteit aan ruimtes van 2 tot 200 personen is er altijd een ruimte die bij jouw wensen past. 

De Aristo vergaderruimtes in Amsterdam 

Op zoek naar een moderne vergaderruimte in Amsterdam die goed bereikbaar is en van alle gemakken voorzien is, dan ben je bij Aristo aan het juiste adres! Aristo Amsterdam is een inspirerende en stijlvolle plek om te vergaderen of om een training, congres, heisessie, seminar of workshop te organiseren. 

Aristo Amsterdam heeft 41 vergaderruimtes en trainingsruimtes, 2 conferentiezalen en diverse lounges en flexwerkplekken. Ook kun je een hybride bijeenkomst organiseren bij Aristo Amsterdam, een combinatie van een online en fysieke meeting. 

De vergader- en trainingslocatie is gevestigd op een zeer prominente locatie in zakencentrum Amsterdam Sloterdijk, slechts 15 minuten van Schiphol. De locatie ligt direct naast NS-station Amsterdam Sloterdijk en is daarom uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Aristo Amsterdam ligt vlakbij de A10 en beschikt over een eigen parkeergarage. 

vergaderruimte amsterdam

De Aristo vergaderruimtes in Eindhoven 

Aristo Eindhoven is een plezierige en comfortabele plek om te vergaderen of een training, congres, heisessie, seminar of workshop te organiseren. De locatie is gevestigd midden in het centrum van Eindhoven, op 5 minuten loopafstand van het NS-station Eindhoven Centraal. 

Met 15 vergaderruimtes en trainingsruimtes, conferentiezalen en diverse lounges en flexwerkplekken in Eindhoven is er altijd een ruimte die bij het doel van jouw bijeenkomst past. Uiteraard kun je ook een hybride vergaderruimte huren bij Aristo Eindhoven, een combinatie van een online en fysieke meeting. 

Omdat de locatie op 5 minuten loopafstand van NS-station Eindhoven centraal ligt, is ze uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? De locatie ligt in het centrum en is makkelijk bereikbaar. Tegen gereduceerd tarief kun je parkeren bij QPark Eindhoven. 

vergaderruimte eindhoven

De Aristo vergaderruimtes in Utrecht 

Vergaderen in het midden van het land in een moderne vergaderruimte….. Een veelvoorkomende vraag! En hoe handig is het dan dat je bij Aristo op maar liefst twee vergaderlocaties in Utrecht terecht kunt. Zowel Aristo Utrecht CS als Aristo Utrecht Lunetten is een inspirerende en stijlvolle vergader- en trainingslocatie met moderne vergaderruimtes die van alle gemakken voorzien zijn. Ook kun je er een hybride bijeenkomst organiseren, een combinatie van een online en fysieke meeting. 

Aristo Utrecht CS is gevestigd in winkelcentrum Hoog Catherijne. Deze stijlvolle vergaderlocatie heeft 15 vergaderruimtes en trainingsruimtes, diverse lounges en flexwerkplekken. Aristo Utrecht CS ligt op 2 minuten loopafstand van NS-station Utrecht centraal en is daarom uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Dan kun je tegen een gereduceerd tarief parkeren bij InterParking Hoog Catherijne. 

vergaderruimte utrecht centraal

Organiseer je jouw vergadering liever buiten de drukke binnenstad? Dan is Aristo Utrecht Lunetten ideaal voor jou. Aristo Utrecht Lunetten heeft 38 vergaderruimtes en trainingsruimtes, conferentiezalen, diverse break-out zones, een brainstorming area, standaard hybride faciliteiten en flexwerkplekken. De locatie ligt direct naast het NS-station Utrecht Lunetten en is daarom uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Geen probleem! Aristo beschikt over een eigen parkeerplaats. 

vergaderruimte utrecht

Het gemak van het boeken van een vergaderruimte bij Aristo 

Het boeken van een vergaderruimte bij Aristo gaat snel en eenvoudig, een kind kan de was doen! Je kunt online boeken via onze overzichtelijke boekingstool of telefonisch contact opnemen met Team Bookings. Dinnemarie, Bas, Marjolein en Rolf staan voor je klaar om ervoor te zorgen dat je de perfecte vergaderruimte vindt voor jouw meetings! 

vergaderruimte hurenConclusie: de ideale vergaderervaring met de vergaderruimtes van Aristo

Een effectieve en professionele vergadering houden is niet vanzelfsprekend. Er komt veel bij kijken om tot een vlekkeloze vergadering te komen. Door te kiezen voor een vergaderruimte van Aristo, kan jouw vergadergezelschap zich concentreren op het belangrijkste: de inhoud van de meeting. Wij regelen de rest! Iets wat onze klanten en gasten al jaren weten te waarderen. Check vandaag nog de beschikbaarheid van een moderne vergaderruimte in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht Centraal Station of Utrecht Lunetten en ervaar zelf de voordelen van Aristo.

Check de beschikbaarheid

Picture of Dinnemarie Dresen

Dinnemarie Dresen

Dé meetingspecialist!