Hybride vergaderen bij Aristo met hypermoderne apparatuur

Dinnemarie Dresen op 28 juli, 2022

Hybride vergaderen is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. De essentie van een hybride vergadering is dat zowel de fysiek aanwezige deelnemers als de online deelnemers op hetzelfde moment dezelfde ervaring of inhoud tot zich kunnen nemen. Om op een soepele manier hybride te vergaderen, heb je uiteraard de juiste apparatuur nodig. Apparatuur die modern, betrouwbaar én gebruiksvriendelijk is. Als ervaren vergaderlocatie heeft Aristo hier uiteraard aan gedacht!

Hybride vergaderen: intern of extern?

Als je een hybride vergadering organiseert heb je - net zoals bij een fysieke vergadering -vaak de keuze om deze intern of extern te organiseren. Een vergadering op locatie heeft voordelen, maar wat zijn die voordelen precies?

  • Ten eerste is het echt zo dat je door een inspirerende omgeving nieuwe inzichten krijgt. Goed voor de creativiteit!
  • Ten tweede biedt een vergaderlocatie de mogelijkheid om na afloop te genieten van een lunch, diner of borrel, wat bevorderend werkt voor de sfeer. Zo kun je een formele vergadering koppelen aan een informele en vooral gezellige bijeenkomst!
  • And last but not least: een vergaderlocatie heeft vaak alle technische voorzieningen die je nodig hebt voor een (hybride) vergadering. Zo beschikken alle Aristo-locaties over interactieve zalen die standaard voorzien zijn van professionele hybride sets.

Veel mensen denken dat het organiseren van een hybride vergadering ingewikkeld is. Een vaak voorkomend misverstand over hybride vergaderen! Zo zorgen de specialisten van Aristo ervoor dat alles klaarstaat voor gebruik, waardoor een hybride meeting écht plug & meet is.

Meeting Owl: de intelligente hybride vergadertool

Kom je bij Aristo hybride vergaderen, dan heb je de keuze uit moderne en geavanceerde apparatuur. Zo kun je gebruikmaken van de Meeting Owl, een intelligente (hybride) vergadertool. Hij beschikt over een full HD-camera, 8 speakers, high-quality microfoons en dit allemaal met een bereik van 360 graden. Dit wijze beestje zet je in tijdens een vergadering waarbij het liefst niet meer dan 12 personen fysiek samenzitten in één ruimte.

Je plaatst deze digitale vriend in het midden van de vergadertafel. Iedereen in een straal van 5 meter is goed te zien en te verstaan. De camera richt zich automatisch op de persoon die spreekt. De deelnemers die online de meeting bijwonen zijn beter te verstaan, omdat ze te horen zijn over de hoogwaardige speakers van de Meeting Owl.

Preset HD-camera: hybride vergaderen voor een grotere groep

Bestaat jouw meeting uit een groter gezelschap en er is voornamelijk maar één spreker aan het woord? Dan is de preset HD-camera een perfecte optie. De online deelnemers hebben door de HD-camera goed zicht op de spreker en de set is eenvoudig te bedienen met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Boek deze hybride set als je groep uit maximaal 25 personen bestaat en het een plenaire/ klassikale bijeenkomst betreft.

Learn Anywhere: voor hybride trainen én vergaderen
Alhoewel Learn Anywhere van oorsprong een oplossing is die een natuurlijke manier van lesgeven evenaart, is deze oplossing ook uitstekend geschikt voor hybride vergaderen.

Het stelt je in staat om in elke situatie te presenteren (of les te geven) op de manier die je gewend bent: in de zaal, met een stift om aantekeningen te maken en een display voor digitale presentaties. Of deelnemers de presentatie (of les) nu vanuit huis volgen, in de zaal of een combinatie van die twee: aan alles is gedacht. Ervaar het zelf in onze vestiging Utrecht Lunetten!

 

Kom hybride vergaderen bij Aristo

Klaar om een feilloze hybride vergadering te organiseren? Check dan direct de beschikbaarheid bij Aristo en boek nu alvast jouw vergaderruimte samen met de Meeting Owl of een van de andere professionele hybride sets. Have a wise day bij Aristo meeting center!

Check direct de beschikbaarheid

Picture of Dinnemarie Dresen

Dinnemarie Dresen

Dé meetingspecialist!