Een kijkje achter de schermen bij Aristo meeting center: Sander, Sous-Chef van Aristo Eindhoven.

Bas Lancee op 5 augustus, 2021

Neem een kijkje achter de schermen bij Aristo meeting center. Maak kennis met Sander Hoekstra, Team Aristo meeting center Eindhoven. Sander is maar liefst 3,5 jaar werkzaam bij Aristo Eindhoven.

Sander, hoe ben je 3,5 jaar geleden bij Aristo terecht gekomen?

Via een online vacature, Aristo was destijds op zoek was naar een shiftleader/zelfstandig werkend kok. Bij mijn vorige baan was ik shiftleader, maar ik was op zoek naar meer uitdaging. In de vacature was ik vooral geïnteresseerd naar het deel ‘zelfstandig werkend kok’, ik wilde mezelf daarin nog beter ontwikkelen.  Inmiddels ben ik Sous-Chef geworden én ben ik ook nog steeds inzetbaar als shiftleader. 

Vertel eens, wat zijn jouw taken als Sous-Chef

Aangezien Aristo meeting center Eindhoven één vaste keuken medewerker heeft, ben ik verantwoordelijk voor alles wat er in de keuken gebeurt. Zo bestel ik alle producten, bereid ik de lunch voor en verzorg ik de diners. Daarbij ben ik ook verantwoordelijk voor het schoonhouden van de keuken. Kortom ik ben van A tot Z verantwoordelijk voor wat er in de keuken gebeurt, dat geeft mij veel voldoening en plezier in het werk. 

Wanneer ben je tevreden over een ‘daily fresh lunch’

Alle vier de vestigingen van Aristo werken volgens dezelfde lunch cyclus zodat de gasten op elke vestiging hetzelfde broodbeleg en salades krijgen. Eindhoven is een rustigere vestiging, dus wijken wij soms iets af van de andere locaties. Minder massa en meer maatwerk. Ik vind het bijvoorbeeld belangrijk dat als er een groep twee dagen een cursus volgt bij Aristo Eindhoven dat we een gevarieerd aanbod hebben tijdens de lunch. De eerste dag van de cursus zorg ik voor andere salades, broodbeleg en een warme maaltijd dan de tweede dag. Hierover krijgen wij veel complimenten.

Je werkt al een poos bij Aristo meeting center, wat is het meest veranderd in deze tijd?

De meeste veranderingen zijn doorgevoerd tijdens de corona pandemie. Dat Aristo het concept steeds blijf aanpassen binnen de gestelde normen van het RIVM. Hoe snel Aristo daarbij weet te schakelen en te ontwikkelen en de kwaliteit die we gewend zijn zo hoog mogelijk houdt, daar ben ik trots op! 

Wat is voor jou een geslaagde dag? 

Als onze gasten een gezonde én gevarieerde maaltijd hebben gekregen. Ook vind ik het belangrijk dat Aristo Team Eindhoven lekker heeft gewerkt en positieve reacties heeft ontvangen. Dit is voor mij een geslaagde dag.

Kun je je een dag herinneren waar je écht trots was op Team Eindhoven?

Vorig jaar bij ons personeelsuitje in de Efteling, waarbij we die dag Bregje (Assistent Manager van de locatie Eindhoven) zover kregen dat ze de achtbaan “De Baron” inging. Daarbij was ik trots dat we haar hadden overgehaald, maar ook trots op haar dat ze uiteindelijk haar angsten heeft overwonnen. En we hebben er een schitterende foto aan over gehouden.

IMG-20200913-WA0020

Wat maakt Aristo voor jou Aristo?

Aristo maakt voor mij dat het gras groen is. Ik ga nog elke dag met een goed gevoel naar Aristo toe en hoop dat nog jaren te mogen doen.

Picture of Bas Lancee

Bas Lancee

Dé trainingspecialist!