Hoe kies ik het juiste vergaderarrangement?

Dinnemarie Dresen op 26 mei, 2022

Het gemak van een vergaderarrangement: een vaste prijs per persoon inclusief zaalhuur, koffie, thee, water en lekkernijen. Helemaal ontzorgd en verzorgd in één pakketprijs! Zo word je na afloop nooit verrast met onvoorziene kosten. Maar welk vergaderarrangement past nu het beste bij jouw specifieke behoeftes? Met dit blogartikel help ik jou kiezen!

De beschikbare vergaderarrangementen

Bij Aristo willen we dat niemand iets tekort komt. Daarom kun je voor de meeste vergaderzalen kiezen uit een 1-uurs- tot en met 8-uursarrangement. Uniek in de markt! Zo is er altijd een arrangement beschikbaar dat precies bij jouw wensen past.

Je kiest een vergaderarrangement aan de hand van de duur van jouw meeting. De meest gekozen vergaderarrangementen zijn de 2-uurs, 4-uurs en 8-uurs arrangementen - waar ik me in dit artikel op richt - maar ook 3-uurs, 5-uurs, 6-uurs en 7-uurs arrangementen behoren tot de mogelijkheden!

Een van de voordelen van een arrangement is dat er veel bij zit inbegrepen. Naast een comfortabele zaal kun je onbeperkt genieten van koffie, thee, gekoeld water, frisdrank en smakelijke lekkernijen als tussendoortje. Heb je extra opties nodig zoals een hybride vergaderset of het laptop? Deze boek je snel en eenvoudig bij!  

Wist je trouwens dat onze zalen standaard voorzien zijn van: · Daglicht · Flipover · Belichting · Pen & Papier · Projector & Scherm of een Tv-monitor · Speakers · Ventilatiesysteem (volgens wettelijke normen).

2-uurs vergaderarrangement

Wil je een relatief korte en efficiënte vergadering plannen maar de aanwezigen wel voorzien van alle benodigde faciliteiten? Kies dan voor ons 2-uurs vergaderarrangement. Boek eventueel extra’s bij zoals fruit - als je meeting in de ochtend is - of een bittergarnituur als je meeting aan het einde van de middag plaatsvindt.

4-uurs vergaderarrangement

Staan er wat meer onderwerpen op de vergaderagenda en wil je een middellange vergadering van een halve dag plannen? Kies dan voor ons 4-uurs vergaderarrangement. Wil je de deelnemers extra verwennen, boek dan bijvoorbeeld een Daily Fresh Lunchbuffet bij na een intensieve ochtend vergaderen. Of plan een borrelarrangement om de productieve vergadering in de namiddag op een informele en gezellige manier af te sluiten.

8-uurs vergaderarrangement

Heb je een lange dag voor de boeg en wil je een vergadering voor een hele dag plannen met een vers all-in lunchbuffet? Kies dan voor ons 8-uurs vergaderarrangement  met lunch en voeg eventueel, als kers op de taart, nog een borrel of smakelijk diner toe.

Snel en eenvoudig boeken

Ben je er al uit welk arrangement het beste bij jouw volgende meeting past? Het plaatsen van een boeking of optionele reservering is heel eenvoudig bij Aristo. Dit kan namelijk ook online via onze handige boekingstool en bestaat uit slechts vier stappen:

  1. Geef de details van de meeting door zoals het aantal personen, de datum en tijd en de gewenste zaalopstelling. Heb je subzalen nodig voor bijvoorbeeld break-out sessies, dan kun je dit ook aangeven.
  2. Kies het arrangement dat bij jouw meeting en organisatie past (keuze uit 1-uurs- tot en met 8-uursarrangement).
  3. Extra catering nodig? Of extra techniek in de zaal? Vink de gewenste opties aan en Aristo regelt het!
  4. Nog speciale wensen zoals dieetvoorkeuren voor de lunch? Geef ze door en wij gaan er mee aan de slag!

Handig, want je hebt ook meteen inzichtelijk wat de prijzen zijn. Zo voorkom je verrassingen achteraf. En heb je wijzigingen, dan kun je zelf online je boeking beheren. Gaat je meeting onverwacht niet door? Annuleer dan kosteloos tot 48 uur voor aanvangstijdstip van de bijeenkomst.

Vrijblijvend advies

Wil je toch net iets anders dan onze standaard arrangementen en ben je benieuwd naar de flexibele mogelijkheden? Bel dan naar Aristo Team Bookings via 088 230 10 00 of laat via onderstaande link jouw gegevens direct achter. Met bijna 40 jaar ervaring in de trainings- en vergaderbranche weten wij precies hoe we samen tot jouw perfecte bijeenkomst kunnen komen!

Vraag vrijblijvend advies

Picture of Dinnemarie Dresen

Dinnemarie Dresen

Dé meetingspecialist!