Meet our Meeting Owl

Lyn Neggers op 25 maart, 2024

De hybride en online vergaderingen zijn niet meer weg te denken en volledig geïntegreerd in de samenleving. Toch blijft het technisch gezien vaak nog een uitdaging om er een productieve vergadering van te maken. Het waarborgen van een gelijk speelveld voor zowel de fysieke aanwezigen als de online deelnemers zodat iedereen actief kan deelnemen, vormt een behoorlijke uitdaging.

 

Met professionele hybride apparatuur overwin je dit obstakel en kunnen alle deelnemers gelijkwaardig communiceren en participeren tijdens de meeting. Heel belangrijk, zeker in de IT- en technologiebranche waarin vaak complexe onderwerpen besproken worden en gelijkwaardigheid zorgt voor de meest baanbrekende nieuwe ideeën! Lees daarom in deze blog hoe de Meeting Owl je allerbeste vriend is op het gebied van hybride en online vergaderen.

De meeting wat?

De Meeting Owl is een intelligente (hybride) vergadertool. Hij beschikt over een full HD-camera. Acht speakers, high-quality microfoons en dit allemaal met een bereik van 360 graden. Dit wijze beestje zet je in tijdens een vergadering waarbij het liefst niet meer dan 12 personen fysiek samenzitten in één ruimte. Je plaatst deze digitale vriend in het midden van de vergadertafel. Iedereen in een straal van 5 meter is goed te zien en te verstaan. De deelnemers die online de meeting bijwonen, zijn beter te verstaan, omdat ze te horen zijn over de speakers van de Meeting Owl.

De intelligentie van de Meeting Owl

De kwaliteit van het beeld en geluid zijn beter dan de meeste laptops of tablets. In de Meeting Owl zitten acht microfoons van hoge kwaliteit waardoor je geen hinder ervaart van achtergrondgeluiden. De microfoon lijkt niet alleen op een uil, het heeft ook de intelligentie van het befaamde beestje. De camera weet wanneer iemand aan het woord is en richt zich dan tot deze persoon. Zit deze persoon verder weg? Dan wordt er automatisch ingezoomd op de sprekende persoon.

Hierdoor communiceer je als online deelnemer veel effectiever met een fysiek iemand op de externe locatie en verloopt de samenwerking dus een stuk soepeler Een effectieve samenwerking is natuurlijk voor alle branches gewenst, maar is onmisbaar in de IT- en technologiebranche waarin jouw organisatie snel moet kunnen schakelen. CTA-banner  Download keuzehulp extern vs. intern vergaderen

De levensechte beleving van de Meeting Owl

Bij een hybride of online meeting ontbreekt het meestal aan immersie, door achtergrondruis, de vele bewegende schermpjes en het soms storend door elkaar heen praten. Dit alles zorgt ervoor dat we niet het gevoel hebben ‘ondergedompeld’ te worden in de totale beleving die een fysieke meeting met zich meebrengt. Onze hersenen worden niet op de juiste manier geprikkeld.

De Meeting Owl biedt de oplossing! Doordat hij achtergrondruis wegfiltert, geluid verheldert en rust creëert in het beeld ben je meer betrokken bij de meeting. Hierdoor ben je niet alleen productiever maar ook een stuk minder vermoeid na je bijeenkomst. Dit klinkt misschien als een extra luxe, maar het zal je niet verbazen dat een productieve en energieke meeting essentieel is voor de IT- en technologiebranche. Een branche die zich kenmerkt zich door snelle innovatie en ontwikkelingscycli en waarin een ongestoorde focus overduidelijk een eerste levensbehoefte is.

Plug & Meet met de Meeting Owl

De intelligentie van de digitale uil wordt ingezet als tool tijdens jouw hybride bijeenkomst op een externe vergaderlocatie. De Meeting Owl is compatibel met de meest gebruikte videoconferentieplatformen zoals Google Meet, Zoom en Microsoft Teams. De intelligentie van het beestje zien we niet enkel terug in het gebruiksgemak, ook het aansluiten is plug & meet. Je sluit hem gemakkelijk aan op je computer via USB. De software wordt direct herkend waardoor je meteen kunt starten met jouw hybride of online bijeenkomst. Dat is pas een vliegende start!

Have a wise day at Aristo meeting center!

Bij Aristo meeting center word je wijzer! De wijze Meeting Owl past helemaal bij die gedachte en staat al klaar voor gebruik op alle vier de Aristo-locaties! Of kies voor een van onze andere professionele hybride sets die zorgen voor een feilloze vergadering. Twijfel je nog of een externe vergaderlocatie wel de juiste plek is voor jouw meetings? Download dan gratis de gedetailleerde keuzehulp om te checken of je beter extern óf intern kunt vergaderen.

Deze keuzehulp helpt bij het afwegen van meerdere factoren zoals vertrouwelijkheid, de aanwezigheid van klanten of partners, bereikbaarheid, benodigde faciliteiten en budgettaire overwegingen. Ideaal!

Picture of Lyn Neggers

Lyn Neggers

Dé meetingspecialist!