5 redenen waarom een meeting center de perfecte partner is voor jou als startend ondernemer.

Bas Lancee op 1 oktober, 2020

Je hebt eindelijk de sprong in het diepe gewaagd: je bent gestart als zelfstandig ondernemer om van jouw passie je job te maken. Er komt veel op je af: boekhoudkundige rompslomp, het vinden van nieuwe klanten maar ook: locaties. In de breedste zin van het woord. Je kan je klanten natuurlijk niet op je bed parkeren wanneer je je idee moet pitchen, paniek… Een kantoorruimte is veel te duur. Don’t worry: Aristo got you covered! Hieronder vind je 5 redenen waarom een meeting center jou als startend  ondernemer kan helpen.

1: Flexwerkplekken

Af en toe ben je toe aan wat anders. Er is niets mis met het bureau op je kamer, de stoel zit ook wel lekker maar toch lukt het niet. Je zit altijd tussen dezelfde vier muren en dat werkt niet echt positief op je creatieve vibe. Een flexwerkplek is daarvoor de perfecte oplossing. Daag jezelf uit eens ver weg van ‘de box’ plaats te nemen om je werkzaamheden te doen. Een meeting center is de ultieme bruisende plaats om jezelf te voeden met creatieve ideeën.

2: De ruimte die jouw pitch nodig heeft

Je staat op het punt een grote klus binnen te halen, spannend! De klant heeft gevraagd om jouw idee voor hen te pitchen, nóg spannender. Neem de touwtjes in handen en kies voor een ruimte bij een meeting center. Zo ben je vertrouwd met de omgeving en kom je niet voor verrassingen te staan. Ga op voorhand langs en bespreek je onzekerheden en/of stel je vragen. Zo kan Aristo met je meedenken en je faciliteren in al de zaken die nodig zijn voor jouw killer-pitch!

3: Aristo groeit met je mee

Wanneer je bedrijf groeit, groeit ook de vraag naar meer ruimte. Je gaat meetings organiseren voor steeds meer mensen, workshops geven of je huurt een klein team in van andere zelfstandigen voor je volgende klus. Geen zorgen! Wij groeien met je mee. We hebben ruimtes die capaciteit bieden van 2 tot 200 personen. Van startend ondernemer naar doorgewinterde entrepreneur: Aristo faciliteert je steeds van A tot Z.

4: Aan goede koffie geen gebrek

Voor slechts een klein bedrag per persoon geniet je van onbeperkt koffie en frisdrank tijdens het flexwerken. Wil je liever uitpakken met een uitgebreid ontbijt, lunch of diner? Dat kan met heerlijke gerechten uit onze eigen keuken.

5: Laat je inspireren door de locatie

Een meeting center is de ultieme locatie waar kennis, talent en ambitie samenkomen. Een plaats waar nieuwe connecties worden gemaakt, vriendschappen ontpoppen en waar nieuwe ideeën geboren worden. Het nodigt uit om de beste versie van jezelf te zijn en het zet aan tot doen! Als startend ondernemer is uit je comfort zone stappen dagelijkse kost. Echter, was uit je comfort zone stappen bij Aristo nog nooit zo vertrouwd.

 

Reserveer hier jouw flexwerkplek of een ruimte.Check direct de beschikbaarheid

Have a wise day!

Tot slot: uiteraard is er nog covid-19, bij Aristo houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM. Check hier onze video waar we je meenemen in onze coronaproof locaties.

Picture of Bas Lancee

Bas Lancee

Dé trainingspecialist!