Tijden van saamhorigheid.

René Steenbakkers op 15 oktober, 2020

Deze keer een blog die anders is dan alle andere. Normaal gesproken delen we met passie onze tips over allerhande samenkomsten: vergaderen, trainen en flexwerken. We doen er alles aan om jou te helpen. Nu willen we even stilstaan bij de situatie zoals deze vandaag de dag is. We kunnen met zijn allen niet om corona heen. Zo vraagt het ook bij ons om veel aanpassingen, snel schakelen en zitten wij soms met de handen in het haar. Gelukkig zijn we niet alleen in deze situatie en dragen we met zijn allen de last. We zetten met zijn allen ons beste beentje voor om ons door deze corona crisis heen te slaan.

Het is jullie niet ontgaan dat Aristo de corona maatregelen heel nauw volgt. We horen meer dan eens dat jullie je veilig voelen in onze meeting centers en dat verantwoord samenkomen ook echt verantwoord samenkomen is. Het doet ons goed te horen dat we erin slagen jullie een veilig gevoel te geven. 

Henk Kroon - directeur NIVOO Opleidingen & Uitgeverij: Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de flexibiliteit die Aristo toont in dit scenario. Aristo is voor ons al jarenlang een vaste partner als het gaat om kwalitatief hoogwaardige cursusruimtes. Dat houden we graag in stand. Deze wijze waarop jullie je in deze barre tijden opstellen zorgt er voor dat we die keuze in de toekomst met des te meer overtuiging en warmte blijven maken.

Uiteraard kon dat niet gerealiseerd worden zonder ons fantastische Aristo team, met name de werknemers op onze locaties die dag in dag uit hun beste kant laten zien. Vol enthousiasme en met een glimlach staan onze Aristo medewerkers iedere dag voor jullie klaar. We laten met zijn allen de moed niet zakken. Dat kan alleen wanneer je je werk doet met passie. Verantwoorde samenkomsten faciliteren is nu onze top prioriteit.

We leven in een tijd waarin we hunkeren naar hoe het was en benieuwd zijn naar hoe het gaat zijn. Het ‘nieuwe normaal’, de anderhalve meter samenleving. De onzekerheid die erbij komt kijken brengt ons dichter bij elkaar.

Bij Aristo staat de ideeën molen niet stil en vraagt deze hele situatie nog meer dan anders om out of the box te denken en te innoveren: hybride samenkomsten, lunch boxes to go, tijdelijke kantoor- of vergaderruimtes,... 

Wij willen iedereen bedanken: onze werknemers voor hun inzet en positiviteit maar ook onze klanten voor hun loyaliteit en vertrouwen. Het motiveert ons. Het geeft een gevoel van saamhorigheid en het is dat wat ons samen door deze corona crisis heen loodst. Stap voor stap, met vallen en opstaan.

Iedereen is altijd van harte welkom bij onze vier Aristo meeting center locaties. Wij hebben altijd de perfecte, coronaproof oplossing voor jou! Check hier direct de beschikbaarheid voor jouw perfecte ruimte. Hopelijk tot snel.

Check direct de beschikbaarheid

Picture of René Steenbakkers

René Steenbakkers

Director Aristo Meeting Center