tips training • 10 min leestijd

Training- of vergaderlocatie reserveren? 4 handige tips & tricks!

Bas Lancee op 8 februari, 2019

Iedere vergadering of training is anders en kent eigen vereisten en wensen. Zeker wanneer je besluit om een externe training of vergadering te geven is het van belang dat je op een paar dingen let bij het vinden van een geschikte training- of vergaderlocatie. Wij helpen je een handje met een paar tips & tricks waar je op moet letten.

Goede bereikbaarheid
Niet geheel onbelangrijk. Je wilt natuurlijk niet dat bij de start van een training of vergadering de deelnemers al geïrriteerd binnenkomen omdat er geen parkeerplaatsen beschikbaar zijn of dat ze nog zo ver moesten lopen vanaf het treinstation. Bovendien verklein je de kans dat er mensen te laat komen met een uitstekend bereikbare vergaderlocatie. Bij de Aristo meeting centers in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven kun je trainen en vergaderen op locaties naast NS-stations en met uitstekende parkeermogelijkheden.

Neem een kijkje vooraf
Om je opgedane indrukken van een website te bevestigen doe je er verstandig aan om een kijkje te nemen op locatie. Vind je de meetingruimtes passen bij jouw type bijeenkomst? Hangt er een goede sfeer? Werkt de omgeving inspirerend? Het zijn allemaal vragen waar je antwoord op krijgt met een bezoek voorafgaand aan de bijeenkomst. Je kunt hier een rondleiding reserveren bij Aristo. We laten je met alle plezier onze mogelijkheden zien!

Faciliteiten
Bij iedere locatie vind je weer andere faciliteiten in de ruimtes. Kom erachter welke faciliteiten je tot je beschikking hebt en of deze inclusief of exclusief de zaalhuur zijn. Denk aan een beamer, voldoende stroomaansluitingen, snelle WiFi, geluidsinstallatie, flipovers en schrijfmaterialen. Daarnaast is het slim om te checken of je flexibel kunt zijn met de vergaderopstelling van de zaal. Een andere vergaderopstelling zoals theater, cabaret of carré kan inspirerend werken.

Cateringmogelijkheden
Om je goed te kunnen blijven concentreren voor een training of vergadering is het belangrijk dat je goed eet een drinkt. Je wilt dan liever niet op de dag zelf nog naar een restaurant in de buurt zoeken. Daarom is het verstandig om een training- of vergaderlocatie te kiezen waarbij je gebruik kunt maken van cateringarrangementen. Wanneer je bij Aristo komt trainen of vergaderen kun je gebruik maken van onze all-in vergaderarrangementen. Dat betekent een vaste prijs per persoon, inclusief zaalhuur en alle catering. Zo word je na afloop van jouw meeting nooit verrast met onvoorziene kosten!

lunchen

Wil jij met eigen ogen zien hoe een eventuele meeting bij Aristo Meeting Center eruit ziet? Een echte Aristo'er geeft je graag een rondleiding op één van onze locaties in Amsterdam, Utrecht of Eindhoven! 

Reserveer vrijblijvend een rondleiding! 

Picture of Bas Lancee

Bas Lancee

Dé trainingspecialist!