Training- of vergaderlocatie reserveren? 4 handige tips & tricks!

Bas Lancee op 2 juni, 2022

Iedere vergadering of training is anders en kent haar eigen vereisten en wensen. Zeker als je besluit om een training of vergadering extern te houden, is het van belang dat je op een paar dingen let bij het vinden van een geschikte trainingslocatie of vergaderlocatie. Ik help je graag een handje met een paar handige tips & tricks!

Goede bereikbaarheid


Niet geheel onbelangrijk! Je wilt natuurlijk niet dat bij de start van een training of vergadering de deelnemers al geïrriteerd binnenkomen, omdat er geen parkeerplaatsen beschikbaar zijn of dat ze nog zo ver moesten lopen vanaf het treinstation. Bovendien verklein je de kans dat er mensen te laat komen met een uitstekend bereikbare vergaderlocatie. Bij de Aristo meeting centers in Amsterdam
, Utrecht CS, Utrecht Lunetten en Eindhoven vergader en train je op locaties naast NS-stations en met uitstekende parkeermogelijkheden.

Neem een kijkje vooraf

Om je opgedane indrukken van een website te bevestigen, doe je er verstandig aan om een kijkje te nemen op de training- en vergaderlocatie. Vind je de meetingruimtes passen bij jouw type bijeenkomst? Hangt er een goede sfeer? Werkt de omgeving inspirerend? Het zijn allemaal vragen waar je antwoord op krijgt met een bezoek voorafgaand aan de bijeenkomst. Kom ook eens een keer sfeer proeven bij Aristo. Reserveer een vrijblijvende rondleiding en we laten je met alle plezier onze mogelijkheden zien!

Faciliteiten

Bij iedere locatie vind je weer andere faciliteiten in de ruimtes. Kom erachter welke faciliteiten je tot jouw beschikking hebt en of deze inclusief of exclusief de zaalhuur zijn. Denk aan een beamer, voldoende stroomaansluitingen, hybride set, snelle WiFi, geluidsinstallatie, flipovers enschrijfmaterialen. Daarnaast is het slim om te checken of je flexibel kunt zijn met de vergaderopstelling van de zaal. Een andere vergaderopstelling zoals theater, cabaret of carré kan inspirerend werken!

Cateringmogelijkheden

Om je goed te kunnen blijven concentreren voor een training of vergadering is het belangrijk dat je goed eet een drinkt. Je wilt dan liever niet op de dag zelf nog naar een restaurant in de buurt zoeken. Daarom is het verstandig om een training- of vergaderlocatie te kiezen waarbij je gebruik kunt maken van cateringarrangementen.

Als je bij Aristo komt trainen of vergaderen, kun je gebruik maken van onze all-in vergaderarrangementen. Dat betekent een vaste prijs per persoon, inclusief de huur van een comfortabele zaal en onbeperkt koffie, thee, gekoeld water, frisdrank en smakelijke lekkernijen als tussendoortje. Zo word je na afloop van jouw meeting nooit verrast met onvoorziene kosten! Wist je trouwens dat alle Aristo-locaties een prachtig restaurant hebben? Van een kopje koffie tot een daily fresh lunchbuffet of culinair diner, alles is mogelijk voor Aristo Kitchen!

Kom sfeer proeven bij Aristo

Wil jij met eigen ogen zien hoe een eventuele meeting bij de training- en vergaderlocatie Aristo Meeting Center eruit ziet? Een echte Aristo'er geeft je graag een rondleiding op een van onze locaties in Amsterdam, Utrecht Centraal, Utrecht Lunetten of Eindhoven. Graag tot snel!

Vraag een rondleiding aan

Picture of Bas Lancee

Bas Lancee

Dé trainingspecialist!