De ins en outs van het populairste vergaderarrangement!

Lyn Neggers op 11 april, 2024

Vergaderarrangementen maken jouw werk een stuk eenvoudiger als je een vergadering extern wil organiseren. Je wordt ontzorgd, bent van alle gemakken voorzien én je wordt na afloop nooit verrast met onvoorziene kosten. Ook bij Aristo werken we daarom met vergaderarrangementen, helemaal ontzorgd en verzorgd in één pakketprijs. Het meest gekozen vergaderarrangement bij Aristo is het 8-uursarrangement, het ideale arrangement om het maximale uit een vergadering te halen. Maar wat houdt dit arrangement nu precies in en wat maakt dit arrangement zo populair? En hoe kun je dit vergaderarrangement boeken? Ik ben Lyn, dé meetingspecialist van Aristo, en leg het je graag uit in dit blogartikel!

Wat houdt het 8-uursarrangement in?

Stel je voor: je begint je dag in een vergaderruimte die niet alleen technologisch van alle gemakken voorzien is, maar ook ontworpen is met het oog op comfort en efficiëntie. Van het moment dat je binnenstapt, is aan elk detail gedacht om een optimale vergaderervaring te garanderen, van de zaalopstelling tot aan hybride vergaderapparatuur en de temperatuur in de vergaderruimte. Of je nu een creatieve brainstormsessie plant of een grootse strategische bijeenkomst, Aristo kan de ruimte aanpassen aan jouw specifieke behoeften.

Waarom is het 8-uurs vergaderarrangement het meest geboekt? Dit arrangement combineert alle essentiële elementen die nodig zijn voor een succesvolle bijeenkomst: het gebruik van een volledig uitgeruste ruimte, toegang tot high-speed internet, state-of-the-art audiovisuele middelen, onbeperkte koffie, thee en water, en ga zo nog maar even door. Dit alles wordt aangevuld met een culinaire lunch of diner uit onze eigen Aristo Kitchen, die niet alleen de smaakpapillen prikkelen maar ook zorgen voor de nodige energie om de middag of avond voort te zetten.

8-uurs arrangement met Aristo Daily Fresh lunchbuffet

In het meest gekozen 8-uurs arrangement met lunch geniet je in de middag van het Aristo Daily Fresh lunchbuffet uit onze professionele Aristo Kitchen. Dit buffet bevat zo’n 8 verschillende soorten belegde broodjes met vlees, vis en vegetarische opties, iedere dag een andere warme maaltijd (optie vega en vlees/ vis), 3 verschillende salades, yoghurt met toppings en een dagverse soep. Ook serveren wij melk, karnemelk en vruchtensappen. Je lunch afsluiten kan met een stuk fruit of overheerlijke zoete lekkernijen. Uiteraard houden wij ook rekening met speciale dieetwensen en allergieën! 

 Aristo-Lunetten-21-11-21-SvdH-326

 

Aristo_Amsterdam-18-09-23-150-1

 

De voordelen van een vergaderlocatie met lunch

Een van de meest onderschatte aspecten van het plannen van een succesvolle meeting is de keuze voor een vergaderlocatie met lunch. Aristo begrijpt dit belang en zorgt met het arrangement voor een culinaire lunch die verder gaat dan alleen maar een pauzemoment in de dag. Het biedt de gelegenheid om in een informele setting met elkaar te verbinden. Goed voor de teamdynamiek! Bij Aristo is de lunch dan ook meer dan alleen een maaltijd; het is een integraal onderdeel van de vergaderervaring. Bovendien betekent het kiezen van een vergaderlocatie met lunch ook dat je jezelf tijd en gedoe bespaart om op zoek te moeten naar een eetgelegenheid. Ook niet onbelangrijk!

Download brochure Aristo
Alle vergaderarrangementen van Aristo

Bij Aristo willen we dat niemand iets tekort komt. Daarom kun je naast het meest gekozen 8-uurs vergaderarrangement ook kiezen voor een 2-uursarrangement of 4-uursarrangement. Zo is er altijd een arrangement beschikbaar dat precies bij jouw wensen past. Je kiest een vergaderarrangement aan de hand van de duur van jouw meeting.

Alle arrangementsprijzen zijn per persoon, waarin het volgende zit inbegrepen:

  • De zaalhuur;
  • Onbeperkt koffie, cappuccino, koffie verkeerd, espresso, thee, fruitwater, frisdranken en koffielekkernijen in de koffielounges;
  • Pennen, blocnotes, naamkaarten, meetingmints en gekoeld water in de zaal.

Bij een 8-uurs vergaderarrangement kun je ook kiezen voor de optie met lunch, het Daily Fresh lunchbuffet. Wil je de bijeenkomst smakelijk afsluiten met een diner? Vergaderen en dineren is ook mogelijk bij Aristo. Boek dan het diner apart bij met de keuze uit een dagschotel, driegangendiner of buffet. Liever nog even napraten onder het genot van een hapje en drankje? Boek dan een van de borrelarrangementen bij.

Wist je trouwens dat onze vergaderruimtes standaard voorzien zijn van: · Daglicht · Flipover · Belichting · Pen & Papier · Projector & Scherm of een Tv-monitor · Speakers · Ventilatiesysteem (volgens wettelijke normen).

Hoe je het 8-uursarrangement boekt

Het plaatsen van een boeking of optionele reservering is heel eenvoudig bij Aristo. Dit kan namelijk ook online via onze handige boekingstool en bestaat uit slechts vier stappen:

  1. Geef de details van de meeting door zoals het aantal personen, de datum en tijd en de gewenste zaalopstelling. Heb je subzalen nodig voor bijvoorbeeld break-out sessies, dan kun je dit ook aangeven.
  2. Kies het arrangement dat bij jouw meeting en organisatie past (kies voor het 8-uursarrangement met lunchbuffet).
  3. Extra catering nodig? Of extra techniek in de zaal? Vink de gewenste opties aan en Aristo regelt het!
  4. Nog speciale wensen zoals dieetvoorkeuren voor de lunch? Geef ze door en wij gaan er mee aan de slag!

Handig, want je hebt ook meteen inzichtelijk wat de prijzen zijn. Zo voorkom je verrassingen achteraf. En heb je wijzigingen, dan kun je zelf online je boeking beheren. Liever persoonlijk advies of een boeking plaatsen? Dat kan uiteraard ook! Ik sta samen met mijn collega’s van Team Bookings voor je klaar om je te voorzien van het beste advies en je reservering of boeking op te nemen.

Waarom Aristo Meeting Center je volgende bestemming mag worden

Aristo meeting center is niet zomaar een vergaderlocatie; het is een plek waar ideeën tot leven komen, waar strategieën worden gesmeed, en waar verbindingen tot stand komen. Met meer dan 40 jaar ervaring in het faciliteren van bijeenkomsten, is Aristo dé locatie voor professionals die niet alleen een geschikte vergaderruimte zoeken, maar een complete ervaring die garant staat voor een productieve en succesvolle meeting. Ontdek in onze gratis brochure wat je precies mag verwachten van Aristo en wat wij jou allemaal te bieden hebben.

Download de gratis brochure

Picture of Lyn Neggers

Lyn Neggers

Dé meetingspecialist!