Zeven essentiële vergaderfaciliteiten voor een succesvolle meeting!

Dinnemarie Dresen op 5 mei, 2022

Heb je de opdracht gekregen om de eerstvolgende vergadering te organiseren? Dan ben jij de gelukkige om op zoek te gaan naar de juiste vergaderlocatie met uitstekende vergaderfaciliteiten. Aristo meeting center neemt de organisatie van jouw meeting graag uit handen. Wij faciliteren en ontzorgen jou, zodat jij je kunt concentreren op de inhoud van jouw vergadering. Wanneer je bij Aristo een vergaderruimte boekt, kun je standaard rekenen op de meest complete vergaderfaciliteiten, of het nu om een hybride vergadering of volledig fysieke vergadering gaat. Ontdek alle essentiële vergaderfaciliteiten in deze blog!

1) Hybride vergaderen apparatuur

Hybride vergaderen is inmiddels niet meer weg te denken! Een hybride meeting is eigenlijk niets meer of minder dan een fysieke bijeenkomst die door middel van een livestream ook wordt gedeeld met deelnemers die thuis online deelnemen. Een flexibele oplossing dus!

Bij Aristo hebben we verschillende sets aan hybride vergaderen apparatuur in huis. Van een Meeting Owl voor kleinschalige groepen tot een preset HD-camera voor grotere gezelschappen. En wat dacht je van het vernieuwende Learn Anywhere-systeem, de Ferrari onder de hybride oplossingen! Oorspronkelijk bedoeld voor het onderwijs, maar ook uitstekend in te zetten voor hybride presentaties.

2) Beamer met projectiescherm of tv-monitor

Een beamer en projectiescherm of tv-monitor zijn onmisbaar om je vergaderonderwerpen visueel te maken. Daarom heeft Aristo deze vergaderfaciliteiten standaard inbegrepen in de zaalhuur. Heb je voor je meeting extra audiovisuele hulpmiddelen nodig, zoals een laptop? Geen probleem! Deze zijn eenvoudig en snel bij te boeken.

3) Wifi 

Alle vergaderruimtes zijn voorzien van razendsnelle Wifi. Maak eenvoudig en gratis verbinding met het netwerk via je smartphone, tablet of laptop. Bovendien beschikken we over voldoende stopcontacten op de apparaten op te laden.

4) Schrijfmateriaal en notitiepapier

Notities worden steeds vaker digitaal gemaakt, maar de meeste mensen geven altijd nog de voorkeur aan de simpele pen met papier. Het schrijft vaak wat sneller en je onthoudt meestal ook beter wat je opschrijft. Handig dus om bij de hand te hebben en standaard voorzien in al onze ruimtes!

Aristo_Vergadering-1

5) Flipover en whiteboard 

Breng structuur aan je vergadering met een flipover en whiteboard waarop je belangrijke aantekeningen kunt maken. Onze ruimtes hebben magneetstrippen op de muur, zodat flipovervellen kunnen worden opgehangen. Erg handig bij een scrumsessie bijvoorbeeld. Kom je vergaderen op onze locatie in Amsterdam of Utrecht Lunetten? Dan kun je ook gebruikmaken van onze digitale flipover, de Samsung Flip!

6) Drinken & eten

Wie intensief werkt en moet nadenken, krijgt honger en dorst! Een goede verzorging voor de inwendige mens zorgt voor een betere concentratie bij de deelnemers. Onze all-in   voorzien hier ruimschoots in! Van een kopje koffie of thee tot een culinair diner, alles is mogelijk! Er is een ruime variatie aan biologische en vegetarische gerechten. Iedere dag serveren we een daily fresh lunch buffet met dag verse soep, rijk belegde broodjes, een warme maaltijd, verse sappen en meer.

Ga je liever naar buiten tijdens je lunchpauze, voor een frisse neus of een gezonde wandeling? Met Aris-To-Go kan dit! Je krijgt een rijkgevulde lunch box én een uitgestippelde wandelroute. Lekker en gezond!

 7) Comfortabele stoelen en tafels 

Fijne stoelen en tafels zijn zonder meer belangrijk tijdens een meeting. Zeker bij lange en intensieve vergaderingen wil je niet afgeleid worden door ongemakkelijke stoelen. Bij Aristo hebben we comfortabel meubilair, zodat je weer fris en fruitig verder kunt! Liever staand vergaderen of wil je staand en zittend vergaderen kunnen afwisselen? Ook dat is mogelijk bij Aristo. Staand vergaderen is niet alleen gezonder en sneller, maar stimuleert ook nog eens de creativiteit.

Klaar om de juiste vergaderfaciliteiten te kiezen en jouw ideale meeting te organiseren? Met bijna 40 jaar ervaring in de vergader- en trainingsbranche weten wij precies hoe we samen tot de perfecte meeting kunnen komen. Nét dat extra beetje zekerheid, zodat je niet voor verrassingen komt te staan! Iets wat onze klanten en gasten al jaren weten te waarderen. Dat wil jij toch ook?

Check beschikbaarheid

Picture of Dinnemarie Dresen

Dinnemarie Dresen

Dé meetingspecialist!