Vergaderen, Algemene tips • 4 min leestijd

Zes essentiële vergaderfaciliteiten voor een succesvolle meeting!

Dinnemarie Dresen op 28 mei, 2019

Heb jij de opdracht gekregen om de eerstvolgende vergadering te organiseren? Dan mag je op zoek naar de juiste vergaderlocatie met uitstekende vergaderfaciliteiten. Je mag dan ook aan de slag met de vergaderagenda. Daarom is het erg fijn om de organisatie van jouw meeting uit te besteden aan de vergaderlocatie Aristo meeting center. Wij faciliteren jouw vergadering, zodat jij je kunt concentreren op de onderwerpen die besproken moeten worden. Wanneer je bij Aristo een meeting boekt kun je standaard rekenen op de volgende vergaderfaciliteiten:

 1. Beamer en projectiescherm
  Om je vergaderonderwerpen visueel te maken. Heb je voor je meeting extra audiovisuele hulpmiddelen nodig? Bekijk hier de mogelijkheden!
 2. Wi-Fi
  Alle vergaderruimtes zijn voorzien van razendsnelle Wi-Fi. Maak eenvoudig en gratis verbinding met het netwerk via je smartphone, tablet of laptop. Bovendien beschikken we over voldoende stopcontacten op de apparaten op te laden. 

 3. Schrijfmateriaal en notitiepapier
  Notities worden steeds vaker digitaal gemaakt, maar het blijft altijd fijn om gewoon pen en papier bij de hand te hebben.

 4. Flipover en whiteboard
  Breng structuur aan je vergadering met een flipover en whiteboard waarop je belangrijke aantekening kunt maken. Onze ruimtes hebben magneetstrippen op de muur zodat flipovervellen kunnen worden opgehangen. Dit is erg handig bij een scrumsessie bijvoorbeeld. Kom je vergaderen bij onze locatie in Amsterdam? Dan kun je gebruik maken van onze digitale flipover van Samsung!  

  Aristo_Vergadering-1
 5. Drinken (en eten)
  Wie intensief werkt en moet nadenken, krijgt honger en dorst! Een goede verzorging voor de inwendige mens zorgt voor een betere concentratie bij de deelnemers. Onze all-in vergaderarrangementen voorzien hier ruimschoots in! Bekijk ze hier!

 6. Comfortabele stoelen en tafels
  Fijne stoelen en tafels zijn belangrijk tijdens een meeting. Zeker bij lange en intensieve vergaderingen wil je niet afgeleid worden door ongemakkelijke stoelen. Bij Aristo hebben we comfortabel meubilair!

Als meeting specialist weet ik wat nodig is om een perfecte vergadering te organiseren. Of ik een geslaagde meeting voor jou mag organiseren hoor ik graag!

Direct boeken

Picture of Dinnemarie Dresen

Dinnemarie Dresen

Dé meetingspecialist!