7 redenen waarom klanten graag een vergaderruimte huren bij Aristo Eindhoven

Lyn Neggers op 29 februari, 2024

Op zoek naar de perfecte vergaderruimte op een toplocatie in Eindhoven? Aristo Eindhoven biedt verschillende soorten vergaderruimtes die van alle gemakken voorzien zijn, of je nu een teammeeting organiseert of een creatieve brainstormsessie. Wat ons betreft een van de beste vergaderlocaties! Maar waarom boeken onze klanten nu juist bij Aristo Eindhoven? Ontdek in dit artikel waarom klanten Aristo meeting center de beste keuze vinden voor het huren van een vergaderruimte in Eindhoven!

#1: Strategische locatie

Als je een vergaderruimte in Eindhoven zoekt, is de locatie van cruciaal belang. Aristo Eindhoven, gelegen in het bruisende hart van de stad, biedt jou deze strategische plek, wat het een topkeuze maakt voor een breed scala aan zakelijke bijeenkomsten.

 • Uitstekende bereikbaarheid: gelegen op slechts vijf minuten lopen van het Centraal Station, is Aristo Eindhoven gemakkelijk te bereiken met zowel trein als bus, wat het een perfecte optie maakt voor vergaderen in Eindhoven.
 • Parkeermogelijkheden: voor diegenen die met de auto komen, biedt Aristo Eindhoven toegang tot een eigen parkeerterrein en nabijgelegen parkeerfaciliteiten met gereduceerde tarieven voor bezoekers. Dit maakt het huren van een vergaderruimte in Eindhoven nog aantrekkelijker!
 • Toegankelijkheid: het gebouw is voorzien van moderne faciliteiten zoals Wi-Fi, airconditioning, liften en is ook toegankelijk voor mindervaliden. Aan iedereen is gedacht!
 • Veelzijdigheid van de stad: Aristo Eindhoven is niet alleen een toplocatie voor jouw zakelijke bijeenkomsten, maar ligt ook in de nabijheid van toonaangevende bezienswaardigheden zoals het Van Abbemuseum, Philips Museum, verschillende soorten Escape Rooms en niet te vergeten een scala aan restaurants, bars en clubs. Dit maakt het een veelzijdige locatie voor het organiseren van zakelijke meetings.

#2: Veelzijdige vergaderruimtes

Aristo Eindhoven valt onder meer op door zijn veelzijdige vergaderruimtes die geschikt zijn voor allerlei bijeenkomsten. Wat maakt Aristo Eindhoven nu tot de beste vergaderlocatie in Eindhoven:

 • Diversiteit aan vergaderruimtes: of je nu een intieme teamvergadering plant of een groot congres, met 15 verschillende zalen biedt Aristo Eindhoven de perfecte ruimte voor elke soort bijeenkomst. Elke zaal is uitgerust met daglicht en moderne voorzieningen zoals krachtige WiFi en een beamer met LCD-scherm of tv-monitor. Ook is er veel flexibiliteit mogelijk in zaalopstellingen.
 • Hybride vergaderopties: in de huidige tijd zijn hybride meetings onmisbaar. Aristo Eindhoven speelt hierop in met geavanceerde apparatuur, waaronder een hybride set en een up-to-date laptop voor een optimale ervaring tijdens jouw hybride vergadering. All-in vergaderarrangementen: net zoals de andere drie Aristo-locaties biedt Aristo Eindhoven all-in pakketten voor vergaderingen. Helemaal ontzorgd en verzorgd in één pakketprijs! Zo word je na afloop nooit verrast met onvoorziene kosten. In deze vergaderarrangementen is niet alleen de zaalhuur inbegrepen, maar ook zaken als onbeperkt koffie, thee, water en snacks, notitieblokken, pennen, naambordjes en flessen water in de ruimte zijn inbegrepen.

Rondleiding Eindhoven
#3: Beschikbaarheid en flexibiliteit

Bij Aristo Eindhoven begrijpen we dat de agenda van jouw organisatie dynamisch is en dat de behoeften van jouw bijeenkomst variëren. Daarom bieden we een uitzonderlijke beschikbaarheid en flexibiliteit in onze vergaderruimtes en services.

 • Volledig uitgeruste vergaderzalen: met 15 volledig uitgeruste trainings- en vergaderzalen is er altijd een ruimte die past bij jouw bijeenkomst. Ruimtes zijn beschikbaar voor groepen van 2 tot 200 deelnemers, zodat je zowel intieme als grote bijeenkomsten kunt organiseren. Met flexibele zaalopstellingen maak je jouw meeting helemaal tot een groot succes.
 • Hybride vergadermogelijkheden: van iedere ruimte is een hybride vergaderruimte te maken, zodat je in staat bent om eenvoudig online deelnemers toe te voegen aan jouw bijeenkomst.
 • Diverse all-in arrangementen: of je nu kiest voor een vergaderarrangement van 2, 4, of 8 uur, onze Aristo Kitchen levert diverse lunch,- diner,- en borrelmogelijkheden, waarin verse, seizoensgebonden ingrediënten de basis vormen.
 • Flexibel reserveren en annuleren: komen er extra deelnemers bij of vallen er deelnemers af, dan verplaatsen we jouw meeting naar een beter passende zaal. En met een flexibele annuleringsmogelijkheid tot 48 uur voor de bijeenkomst, kun je met een gerust hart jouw vergaderruimte huren bij Aristo Eindhoven.

Kortom: door te kiezen voor Aristo Eindhoven, kies je voor een partner die begrijpt dat flexibiliteit en kwaliteit hand in hand gaan bij het organiseren van een succesvolle meeting!

vergaderruimte Aristo Eindhoven
#4: Persoonlijke service en ondersteuning

Bij Aristo Eindhoven staan onze klanten en gasten altijd centraal en dat merk je aan alles. Onze persoonlijke service en ondersteuning gaan nét dat stapje verder en zorgen ervoor dat jouw vergadering vlekkeloos verloopt. Een aantal voorbeelden:

 • Professioneel en vriendelijk team: ons ervaren team staat voor je klaar om je te assisteren bij de planning en uitvoering van jouw meeting. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat jij je kunt concentreren op de inhoud van de meeting. 
 • Toegankelijkheid: Aristo Eindhoven is niet alleen strategisch gelegen en goed bereikbaar, maar ook volledig toegankelijk voor mensen met een handicap.
 • Service op maat: of je nu specifieke dieetwensen hebt of op zoek bent naar een volledig verzorgd arrangement, onze cateringopties zijn divers en variabel. Bovendien kun je profiteren van onze samenwerking met Q-Park voor gereduceerde parkeertarieven of bijvoorbeeld advies inwinnen over de beste zaalopstelling voor jouw bijeenkomst. Aristo maakt het organiseren van jouw bijeenkomst op deze manier nog aantrekkelijker!

#5: Moderne faciliteiten en technologie

Aristo Eindhoven springt eruit als de beste vergaderlocatie, niet alleen vanwege de veelzijdige ruimtes en persoonlijke service, maar ook door de moderne faciliteiten en geavanceerde technologie. Zo wordt hedendaags vergaderen in Eindhoven nog eenvoudiger!

Aristo vindt het belangrijk om mee te gaan met haar tijd en biedt bijvoorbeeld diverse milieuvriendelijke faciliteiten en oplossingen. Denk hierbij aan energiezuinige LED-verlichting, een circulaire afvalstroom, het gebruik van schoonmaakmiddelen met een ecolabel en een geavanceerd klimaatbeheersingssysteem.

Ook op het gebied van technologie hebben we professionele apparatuur in huis die modern, betrouwbaar én gebruiksvriendelijk is. Zo hebben we verschillende hybride sets die het mogelijk maken om zowel persoonlijk als online een dynamische en inclusieve vergaderervaring te bieden. Alles voor een feilloze vergadering!

En ben je al bekend met de service en sfeer van Aristo? Dan boek je jouw volgende vergaderruimte in Eindhoven snel en eenvoudig via onze handige online boekingstool. Check hierin ook direct de beschikbaarheid en bekijk de tarieven, zodat je meteen weet waar je aan toe bent!

#6: Verse catering uit eigen keuken

Bij Aristo Eindhoven begrijpen we dat de inwendige mens net zo belangrijk is als de vergadering zelf. Daarom bieden we uitgebreide cateringopties die jouw vergaderervaring helemaal compleet maken:

 • Vaste prijs per persoon: onze arrangementen zijn te boeken inclusief zaalhuur en catering tegen een vaste prijs per persoon, zodat je vooraf precies weet wat de kosten zijn. Dit maakt het plannen van jouw meeting niet alleen eenvoudiger maar ook transparanter.
 • Verse cateringopties: Aristo Kitchen staat garant voor versheid en kwaliteit. Of het nu gaat om een verantwoorde snack of een volledige maaltijd, onze in-house keuken met restaurant zorgen voor smakelijke en verse catering om vervolgens weer fris en fruitig de dag voort te kunnen zetten.
 • Dieetvoorkeuren: heeft een van je gasten speciale dieetwensen? Geen probleem! Wij houden rekening met alle dieetvoorkeuren, zodat iedereen kan genieten van onze heerlijke gerechten.

#7: Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij het huren van een vergaderruimte in Eindhoven speelt duurzaamheid een steeds grotere rol. Aristo Eindhoven heeft, net als de locaties in Amsterdam, Utrecht CS en Utrecht Lunetten, haar toewijding aan duurzaamheid bewezen door maar liefst vijftien keer het prestigieuze Gouden Green Key-certificaat te ontvangen. Een aantal mooie voorbeelden van duurzame initiatieven die wij hanteren:

 • Energie- en waterbeheer: alle Aristo-locaties zijn voorzien van waterbesparende toiletten en kranen en maken gebruik van energiezuinige LED-verlichting.
 • Afvalbeheer: wij hanteren een gescheiden afvalstroom en vermijden het gebruik van mono-verpakkingen bij het verstrekken van eten en drinken tijdens ontbijt, lunch, diner of een snackmoment.
 • Biologische streekproducten: we serveren voor het grootste deel biologische en lokaal ingekochte producten, waardoor we niet alleen de lokale economie ondersteunen, maar ook bijdragen aan een verminderde CO2-uitstoot door transport.

Naast deze milieuvriendelijke maatregelen, zet Aristo zich ook in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. We zijn een trotse partner van JINC, een organisatie die jongeren met beperkte toegang tot de arbeidsmarkt kansen biedt. Deze samenwerking stelt ons in staat om een positieve impact te hebben op de gemeenschap en de toekomstige generatie.

Kom sfeer proeven bij Aristo Eindhoven

Met onze focus op kwaliteit én duurzaamheid ben je verzekerd van een van de beste vergaderlocaties die toekomstbestendig is en klaar voor de vergaderrevolutie in 2024. Zo wordt vergaderen in Eindhoven niet alleen effectiever maar ook leuker, gemoedelijker én duurzamer.

Aristo beschouwt zichzelf niet alleen als een toekomstbestendige vergaderlocatie, maar ook als een verantwoordelijke partner die zich inspant voor een groene en mensgerichte wereld. Dit maakt Aristo Eindhoven zonder twijfel de ideale partner voor jouw volgende bijeenkomst.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag een gratis rondleiding aan om de sfeer te proeven en meer te leren over de verschillende vergaderruimtes, mogelijke opstellingen, audiovisuele hulpmiddelen, cateringopties en all-inclusive arrangementen.

Vraag een vrijblijvende rondleiding aan

Picture of Lyn Neggers

Lyn Neggers

Dé meetingspecialist!